30 replies to “The Chair

 1. Det kan vara bra med en stol när man kommit upp dit, men jag tycker mig se att sitsen är trasig. Jag har en upphittad stol i min trädgård, men sätet är fullt med suckulenter. Stolen på dina bilder blir som en staty, snyggt med vyn nedanför.

  Liked by 2 people

  1. That would be the right thing to do but, I had no time to sit on the chair myself. I was totally lost in the middle of nowhere with my two dogs. It took me an hour to find out where we were 😂🤣 Thank you so much for your comment Mr. Ohh..!!

   Like

 2. Och det är du som upptäckte stolen. Tror att det är en kille som tar regelbundna promenader i området och saknade en bänk när han väl kommit upp på berget. För där ville han vila en stund och beundra utsikten. Så då tog han tag i saken och bar upp sin egen stol som ju alla kan utnyttja om man känner för det.

  Liked by 1 person

  1. Upptäckte och upptäckte..:)) Nej, den bara fanns där, stolen, som någon placerat just där för att kanske njuta av utsikten. Det värsta jag kan tänka mig, vilket jag kom på just nu, är att stolen var till för någon att sitta där med sitt gevär och sikta på de stackars fåglarna!!! Liksom på Malta är det tillåtet med “fågeljakt” vissa tider om året. Nu är det säsong och de får skjuta på söndagar och onsdagar. Helt otroligt galet!!! Tack för dina tankar Beate!

   Like

  1. Tack så mycket Anki!
   Måste bara fråga om det fortfarande är problem att kommentera hos mig? Även “Jag” nämnde det och jag är lite orolig att det är något som är fel, som jag inte själv märker.
   Önskar dig en fin fortsatt vecka från Cypern❣️

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star