One Shouldn’t Complain

One Shouldn’t Complain

I’m freezing, it’s raining but there’s no reason for me to complain. There’s so much misery in our world, people without a roof over their heads nor food for the day. I feel good, maybe not always but who does? We all have a limited time, I’m grateful to be here, for a while on earth.

Yesterday it snowed here in Tsada, obviously not visible in my pictures. It’s cold up in the mountains, last night it was only 1°C but luckily, it only takes a couple of minutes to drive down to Paphos where it is usually a few degrees warmer. Today’s temperature is 7°C.

Some may have noticed that my posts are few nowadays. I’ve time, I’ve lot of images, the reason is rather my difficulty in finding the words. Today, it’s not as easy to do what I used to be pretty good at, to express myself, to tell in words what I want to show with my images.

Words may not be that important, if my photos can speak for themselves, that’s enough for me, and hopefully also enough for my followers. The future will show, the future looks bright, after all.

We cannot control the way people interpret our ideas or thoughts,
but we can control the words and tones we choose to convey them….”
– said by Suzy Kassem.

This short post has taken me several hours to create, even though I had the pictures ready from the beginning. It’s a waste of time, time can never be recycled… guess I need second thoughts about this, now a long walk with my lovely dogs awaits, while considering…


Publicerat

i

, ,

Etiketter:

Comments

23 responses to “One Shouldn’t Complain”

 1. Manja Maksimovič Avatar

  We do what we can when we can, no worries. I always like it when you show us your life. Even if you complain a little – just do it. If it needs out, let it. This is your blog, after all. 🙂

  1. Anita Avatar

   Thank you so much for your wise words Manja❣️

 2. blhphotoblog Avatar

  The words will come as the year unfolds in your new home, think of all the wonderful sights that await you!
  In the meantime I’ll enjoy your photos (cold here too!).

  1. Anita Avatar

   Thank you so much for your kind words Brian and you’re right. I have a lot to discover here on the island, spring is soon here and hopefully we will move into our new house in April. There are a lot of positives waiting, I’m fine and I’m lucky to live here on an island in the Mediterranean. 😁
   Wish you a great weekend!

 3. Minton Avatar

  Vilka häftiga färger på himlen.
  Kram från oss

  1. Anita Avatar

   Tack snälla!

 4. wetanddustyroads Avatar

  Your photo’s surely speaks for themselves! Nature is providing her own story … sometimes we can just sit and stare.

  1. Anita Avatar

   Thank you so much for your wise words 😊

 5. Kristallina Avatar

  Jag håller helt med Manja (första kommentar). Bättre kan man inte säga det. Fantastiska, stämningsfulla bilder och vilken utsikt!

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket Kristallina.

 6. walkaboutsweden Avatar

  Inga ord behövs e g e n t l i g e n – med sådana vackra bilder.
  Jag hade själv en lång period när jag inte kunde finna något alls att skriva om, men det har lossnat lite nu. Känns kul.
  Nu kan jag längta efter att få skriva nåt.

  Önskar dig en fin och skön helg Anita!

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket Barbro för din fina kommentar och jag önskar dig detsamma.

 7. Alittlebitoutoffocus Avatar

  They say a picture saves a thousand words. So, don’t worry about finding the words Anita . The pictures will speak for themselves. 😊 (Though I am just as guilty at not posting as often as I should these days…)

  1. Anita Avatar

   Thank you so much for your kind words Mike! We all have our ups and downs.. but we mustn’t feel guilty about things we don’t do😁
   Wish you a great weekend in your part of the world!

 8. bpz3 Avatar

  Som jag sagt så många gånger – du ställer alldeles för stora krav på dig själv. Dina foton är alltid perfekta. Dina texter likaså. Jag menar du skriver ju faktiskt på engelska, vilket kanske är svårare än att uttrycka dig på svenska. Åt andra sidan har du bott på Malta och nu på Cypern, där ju engelska är “första” språket. Åtminstone på Malta. Å japp, din engelska är perfekt den också. Bara så du vet:-)

  Så kallt det är hos dig. Ja, det är ju relativt i och för sig. Men jag minns att sju grader vid Medelhavet kan kännas som minus fem här i Sverige.

  1. Anita Avatar

   Det ÄR kallt här och när jag tittar ut genom fönstret ser jag de snöklädda bergen på avstånd. Vi har haft snö här i Tsada och runt +1 grader på natten. Dessvärre är huset vi hyr dåligt isolerat, centralvärme finns, vi fyller tanken med gas varannan vecka och det kostar en hel del. I vårt hus ska vi ha solpaneler som värmer på vintern.
   Tack för dina uppmuntrande rader 💜

 9. Jag Avatar

  Ibland kommer orden till en och ibland fastnar de någonstans, det är en process. Mitt senaste inlägg kämpade jag med, vred och vände och funderade och hittade inte tråden, men till slut så. Jag tycker inte att det är ett slöseri med tid, det är ju ett sätt att skapa och det ska man inte underskatta. Visst kan bilder stå för sig själv, särskilt när de är så vackra som de här, så hoppingivande!

  1. Anita Avatar

   Tack snälla för dina tänkvärda och kloka ord. Skönt att veta att det inte bara är jag som kämpar med att vrida och vända på än det ena och det andra :)) Ibland kan jag sitta väldigt länge och det slutar med ingenting. Då känns det som slöseri med tid. Fast du har rätt, det är ett sätt att försöka frambringa något, även om resultatet ibland inte blir något alls.

 10. Anki Avatar

  Fantastiska bilder … och med såna bilder känns ord nästan överflödiga.
  Hurra det här inlägget kan jag kommentera utan problem!
  Ha en fin helg!

  1. Anita Avatar

   Tusen tack snälla Anki!

 11. Nuno França Avatar

  Incredible view!
  Nice light!!
  Loved it!

  Have a great week!

  1. Anita Avatar

   Thank you Nuno!

 12. Mr. Ohh's Sideways View Avatar

  Great words I am thankful every day
  ;;
  ;;
  ;;
  Keep laughing, Rain Snow or Shine

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d