My Lovely Basenji’s

My Lovely Basenji’s

My lovely dogs, they give me headache, they give me joy. They are so similar but at the same time very different. Felicia, one year and four months old still behaves like a puppy. She’s full of energy, she chews on my shoes and toilet paper is great fun to bite into crumbs.

Fanny turns five in July. She doesn’t feel well about constantly moving between different homes, as we have done in the past year. She sleeps a lot, she love to cuddle, she love to be close and she hate the cold. I’m sure she will feel much better once we move into our new home.
We’re there almost every day, to see the progress, and I think she knows, this is where we’ll settle.

Some images from our terrace. Here’s enough space for them to run, play or relax in the sun. Today we went to nearby areas to find places for long walks, we didn’t have to go far. The renovation of the house should be completed by the end of April, that’s when we expect to move in…

….and a happy Fanny will finally feel at home, in our real home.
Then we have no plans to move again, at least not for the next few years, if ever.

Comments

18 responses to “My Lovely Basenji’s”

 1. Alittlebitoutoffocus Avatar

  Your house looks beautiful! I’m sure you and the dogs will love it there. 😊

  1. Anita Avatar

   I hope so..

 2. Minton Avatar

  De är så söta. Det finns inget bättre än hund sällskap.
  Kramar från oss

  1. Anita Avatar

   Bättre än människan….

 3. Kristallina Avatar

  Jag har tänkt på att hundarna kanske inte trivs så bra med att flytta så ofta. Hoppas att huset är fixat och klart till april månad och inga problem uppstår. Altanen ser väldigt trivsam ut. Ha en trevlig ny vecka!

  1. Anita Avatar

   Tack

 4. Isha Avatar

  Beautiful pictures 📸

  1. Anita Avatar

   Thank you very much Isha, for both your kind comment and for visiting my site 💜

 5. wetanddustyroads Avatar

  Ah, they’re so beautiful … almost as beautiful as your terrace and view!

  1. Anita Avatar

   Thank you

 6. Nuno+França Avatar

  Lovely! 🙂

  1. Anita Avatar

   Thank you Nuno!

 7. bpz3 Avatar

  Och hur lyckades du med Fanny och Felicia att posera så fint? Uppfostran, helt klart;-) Fanny verkar vara betydligt mera känslig än sin dotter vad gäller förändringar i alla fall. Hoppas att hon och Felicia kommer trivas i ert nya hus.
  Det du visar av huset är magnifikt. Ja, du visar ju mest terrassen och den fantastiska utsikten. Huset liknar nog mera ett palats – så otroligt fint. Och egen swimming pool – WOW. Helt klart en uppgradering efter Malta. Å då tyckte jag att ni också bodde fantastiskt fint…

  1. Anita Avatar

   Uppfostran!! Hahaaa.. förlåt men det var så träffande. Har precis fått en riktig uppläxning av maken över hur dålig jag varit med att uppfostra mina hundar. Nu vet jag inte vad jag ska göra… känns inte kul kan jag säga men det är något som inte är riktigt som det ska….

 8. claesbilder Avatar

  Såååå fina 🙂

 9. Mr. Ohh's Sideways View Avatar

  Very Cute
  ;;
  ;;
  ;;
  Keep laughing, Rain Snow or Shine

 10. Jag Avatar

  Vilket makalöst vackert ställe ni har skaffat er, perfekt för hundarna att stoja runt på gården. Så fina bilder på mor och dotter och på terrassen!

  1. Anita Avatar

   Uteplatsen och vyn är helt fantastisk! Förresten kan du här se den där trappan som jag nämnde i mitt förra svar, fast alla trappsteg syns inte, det är flera. Tusen tack för din kommentar Jag!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: