That was Then…

I found some pictures in my archive from 2016 when we were on a ten-day vacation in Cyprus. These do not in any way represent Cyprus in particular, but I was happy to find at least a few of all images I took six years ago, in a country I didn’t know much about at the time.

Then, six years ago, I had no idea we would move from Malta and settle here. I remember the palm trees were high, much higher than those in Malta and today, I also know that the climate is more tropical over here. We have now been living on the island of Cyprus for seven months. Time flies…


17 replies to “That was Then…

  1. Tack Kristallina. Att inte veta vad framtiden har att komma med kĂ€nns bĂ„de spĂ€nnande och lite otĂ€ckt. Vem vet vad som hĂ€nder om nĂ„gra timmar, imorgon, om nĂ„gra Ă„r…

   Liked by 1 person

 1. Är det redan sju mĂ„nader sedan ni flyttade till Cypern. Du har helt rĂ€tt – time flies. En sak som Malta och Cypern har gemensam Ă€r faktiskt den blĂ„a fĂ€rgen. “MaltabĂ„tt” Ă€r mörkare och starkare, men “CypernblĂ„tt” pĂ„minner lite om Maltas blĂ„a fĂ€rg. DĂ€remot Ă€r fiskebĂ„tar pĂ„ Cypern inte lika fĂ€rgglada och fina som pĂ„ Malta. Men man kan ju inte fĂ„ allt;-)

  Liked by 1 person

 2. MÀrkligt sÄ det kan bli. Men nÄgonstans satte nog ert besök djupa spÄr och gav er fina minnen sÄ att ni sedan beslöt er för att flytta dit. En fÀrgstark och expressiv fotoserie, mycket tilltalande. Fotot pÄ fotograferande flickan vid havet med mÄsarna Àr bara sÄ bra.

  Liked by 1 person

  1. MÀrkligt sÄ det kan bli, sÄ sant! Men att besöket satte djupa spÄr dÄ vi var dÀr sÄ vi till följd efter flera Är bestÀmde oss för att flytta hit stÀmmer nog inte. Det bara blev sÄ :-)) Vi var vÀldigt nÀra till att flytta till Spanien, idag Àr jag otroligt tacksam över att vi inte gjorde det. Tack sÄ mycket för din kommentar!

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star