Gallery

That was Then…

We were here in February, early spring, a bit cold, like now.
Swaying palms along the seaside promenade

I found some pictures in my archive from 2016 when we were on a ten-day vacation in Cyprus. These do not in any way represent Cyprus in particular, but I was happy to find at least a few of all images I took six years ago, in a country I didn’t know much about at the time.

Then, six years ago, I had no idea we would move from Malta and settle here. I remember the palm trees were high, much higher than those in Malta and today, I also know that the climate is more tropical over here. We have now been living on the island of Cyprus for seven months. Time flies…


17 thoughts on “That was Then…

  1. Tack Kristallina. Att inte veta vad framtiden har att komma med känns både spännande och lite otäckt. Vem vet vad som händer om några timmar, imorgon, om några år…

   Liked by 1 person

 1. Är det redan sju månader sedan ni flyttade till Cypern. Du har helt rätt – time flies. En sak som Malta och Cypern har gemensam är faktiskt den blåa färgen. “Maltabått” är mörkare och starkare, men “Cypernblått” påminner lite om Maltas blåa färg. Däremot är fiskebåtar på Cypern inte lika färgglada och fina som på Malta. Men man kan ju inte få allt;-)

  Liked by 1 person

 2. Märkligt så det kan bli. Men någonstans satte nog ert besök djupa spår och gav er fina minnen så att ni sedan beslöt er för att flytta dit. En färgstark och expressiv fotoserie, mycket tilltalande. Fotot på fotograferande flickan vid havet med måsarna är bara så bra.

  Liked by 1 person

  1. Märkligt så det kan bli, så sant! Men att besöket satte djupa spår då vi var där så vi till följd efter flera år bestämde oss för att flytta hit stämmer nog inte. Det bara blev så :-)) Vi var väldigt nära till att flytta till Spanien, idag är jag otroligt tacksam över att vi inte gjorde det. Tack så mycket för din kommentar!

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s