24 replies to “These Amazing Creatures

 1. Det är en gåta för mig hur du lyckas fånga dessa insekter. De är ju rena konstverk. Å trollsländan i första bilden är ytterliga en cirkusartist, fast den här gången är h*n blå och har ett aningen hotfullt ansikte. Vilken makro! Fjärilen är nog en kusin av den du visade för några dagar sedan. Den är fin den också:-)

  Liked by 1 person

 2. Åter så vackra insektsbilder, trollsländor är fascinerande med sina genomskinliga vingar. Den blågrönvita fjärilen känner jag inte igen, får kolla i fjärilsboken när jag hittar den. Så fint mot den rosa bakgrunden.

  Liked by 1 person

     1. Wp krånglar bra mycket ibland. På olika sätt hos olika bloggare. Nyss klickade jag “gilla” på dina svar, men det syntes inte, fick göra det igen på varje.

      Liked by 1 person

      1. ..och jag är utloggad och måste ständigt logga in för att kunna kommentera. Tror det är min sida som krånglar men vet inte hur man löser “problemet”.

       Like

 3. Visst är de amazing, precis som dina foton 😀
  Läste om dina problem med bloggen. Jag klickade i Readern på det här inlägget och fick upp att sidan kan inte hittas. Då klickade jag på nästa inlägg i Readern och det gick bra. Därifrån klickade jag på föregående inlägg och då kom det här inlägget ändå upp. Skumt. Hoppas det bara är tillfälligt.

  Liked by 1 person

 4. Superfina bilder. Fjärilar är så vackra men ack så svåra att fota. Trollsländor är även dom vackra men kikar man på dom lite närmare ser dom ut som riktiga rovdjur…

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star