Flower of The Day

Flower of The Day

Today’s flower and some other photos from our garden here in Paphos.

Click on an image in the collage to enlarge. There is also a short text for each image.

Cee’s Photo Challenge Flower of The Day

Comments

8 responses to “Flower of The Day”

 1. wetanddustyroads Avatar

  Oh, how nice to have a fig tree in your garden … as for all the lemons – maybe you should make lemonade/lemon pudding 🍋🍋.

  1. Anita Avatar

   I don’t know what to with all lemons, yet.. Thanks a lot for your comment.

 2. bpz3 Avatar

  Helt underbara bilder från er trädgård. Tänk att du snart kan skörda tomater – och det mitt i vintern. Fantastiskt! Växte alla dessa träd på er tomt innan ni köte huset och flyttade in, eller planterade ni olika träd? Å jag tror att du kommer se/känna skillnaden mellan mandariner och clementiner när du sätter tänderna i dom. Clementiner har mig vetande inga kärnor, medan Mandariner har många.

 3. Minton Avatar

  Vackra blommor och den gröna insekten gillar jag. Den trädgården vill jag också ha men vi har för kallt.
  Kramar från oss

 4. Kristallina Avatar

  Väldigt vackert och det värmer i ett kallt Sverige. Ha en trevlig ny vecka!

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket Kristallina!

 5. Jag Avatar

  Ljuvliga bilder på blomster, frukter och insekter. Den fina bönsyrsan skulle jag gärna ha i min trädgård. Fjärilen ser butter ut, det är kul att man kan fånga deras minspel. Den översta bilden på den lite skrynkliga lavendelblå blomman tycker jag mycket om.

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket för din fina kommentar.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: