Green Stink Bug

Igår morse såg jag något grönt som kröp på köksgolvet vilket visade sig vara en liten Skinnbagge. Lät den klättra upp på min nagel och släppte sen ut den för att låta den klättra vidare på vår bouganvillea. Dagens goda gärning :))

Yesterday morning I saw something green crawling on the kitchen floor which turned out to be a small Green Stink Bug. I let it climb up my thumb nail and went outside where I placed it on our bougainvillea. Todays good deed :))

5 replies to “Green Stink Bug

  1. Första bilden ser ut som ett surrealistiskt fotomontage av en alien ufo. Läckert! Tänkte faktiskt även “skryta med” att jag tror att din bagge är besläktad med familjen bärfisar. Om du tänker på namnen av baggarna så är det inte omöjligt, eller hur;-)
    Hoppas du är impad nu igen. Det är Anki som lärt mig identifiera bärfisar:-)

    Liked by 1 person

  2. Vilken fining! Jättesnygga macrobilder på bärfisen! Just nu verkar för övrigt modet vara breda axlar, som på vissa skinnbaggar, har sett det några gånger på programledare bland annat och jag häpnar varje gång.

    Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star