Green Stink Bug

Green Stink Bug

Igår morse såg jag något grönt som kröp på köksgolvet vilket visade sig vara en liten Skinnbagge. Lät den klättra upp på min nagel och släppte sen ut den för att låta den klättra vidare på vår bouganvillea. Dagens goda gärning :))

Yesterday morning I saw something green crawling on the kitchen floor which turned out to be a small Green Stink Bug. I let it climb up my thumb nail and went outside where I placed it on our bougainvillea. Todays good deed :))


Publicerat

i

, , , , ,

Etiketter:

Comments

5 responses to “Green Stink Bug”

 1. Minton Avatar

  Skinnbaggen är vacker och även blomman du satte den på

  Kramar från oss

 2. bpz3 Avatar

  Första bilden ser ut som ett surrealistiskt fotomontage av en alien ufo. Läckert! Tänkte faktiskt även “skryta med” att jag tror att din bagge är besläktad med familjen bärfisar. Om du tänker på namnen av baggarna så är det inte omöjligt, eller hur;-)
  Hoppas du är impad nu igen. Det är Anki som lärt mig identifiera bärfisar:-)

 3. Jag Avatar

  Vilken fining! Jättesnygga macrobilder på bärfisen! Just nu verkar för övrigt modet vara breda axlar, som på vissa skinnbaggar, har sett det några gånger på programledare bland annat och jag häpnar varje gång.

 4. Kristallina Avatar

  Det var bra gjort! Jag har flera gånger räddat halvdöda getingar med naturhonung. Som tack fick du väldigt snygga macrobilder.

  1. Anita Avatar

   Tack snälla och ha en trevlig helg!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: