9 replies to “Flower of The Day

 1. Vilken klok författare – Oscar Wilde:-)
  Nu vet jag också hur en hibiskus kan se ut;-)

  PS. Kollade inte kommentarerna vad gällde gissningen av tomatblomman. Är visserligen en asfaltbonde, men även asfaltbönder kan plantera tomater på balkongen. Gjorde det en enda gång – och se, jag mindes utseendet av blommorna;-) DS.

  Liked by 1 person

 2. It is one of the first flowers I was introduced to when I was little girl. We played that the little stem in the middle was the ballerina and the flower petals her dress (the tiny yellow flowers were her crown). Oh, the imagination of a small kid 😀. Lovely images.

  Liked by 1 person

 3. Även min röda hibiskus har just blommat med en enda blomma, men det är ju mitt i vintern så jag blev glatt överraskad. Min har fyllda blommor och härstammar från min mormor via min mor. Här fastnar jag för bilden på blomman som har krullat sig så vackert.

  Liked by 1 person

  1. Vår hibiscus verkar tåla låga temperaturer. Den blommar för fullt trots att nätterna är som kallast nu. Roligt att ha en blomma som härstammar generationer tillbaka.

   Liked by 1 person

 4. Tack Claes. Då skulle du se våra Pelargonior, har aldrig sett några så storslagna och bladen är stora som foten på en elefant och de bara växer och växer!!!

  Lite roligt är det att jag som inte alls varit intresserad att växter och blommor tidigare annat än som fotomotiv nu är helt såld på att odla och gräva i trädgården. Nåt måste man ju göra på ålderns höst. 😂 Fyller 64 i juli, så nu vet du det 😁

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star