22 replies to “Strawberries

 1. En magnifik bild! Antar också att jordgubbarna är betydligt dyrare nu än för åtta år sedan. Men en sak är klar – vad de än kostar på Malta eller på Cypern så är de ändå billigare än här…

  Liked by 1 person

  1. Det stämmer, min dator var på reparation, den hade gjort sitt så nu sitter jag här med en ny och idag fick vi dessutom fiberkabel installerat. Känns riktigt bra. Tack för din omtanke att fråga.

   Liked by 1 person

  1. Tack för din fina kommentar. Min dator hade gjort sitt så nu sitter jag med en ny vilket känns väldigt bra. Måste du fortfarande skriva in dina uppgifter för varje ny kommentar?

   Like

   1. Om jag kommenterar via läsaren så slipper jag det, konstigt nog. Men hos Claes måste jag nu göra som jag gjorde hos dig så jag fattar inget.

    Jag har också en ny maskin nu, men jag saknar min gamla, den var nättare och elegantare.

    Liked by 1 person

    1. Aha.. här sitter vi tydligen på var sitt håll samtidigt och kommenterar. Det låter skumt det där med att upprepande behöva fylla i sina detaljer, att det fungerar ibland och som nu bara via läsaren.
     Min nya “maskin” står under bordet och är lite mindre än min förra “burk” men jag ser den ju inte när jag sitter vid datorn. Det är bara skärm och tangentbord och de är ju samma som tidigare. Har en stationär dator och förmodar att du har en laptop. Då kan du iallafall sitta var du vill :))

     Like

      1. Ja, jag har fått tillbaka mina bilder och inser hur många jag har som lika gärna kunde kastas. Men att börja sortera bland bilder från år 2011 känns en smula maktpåliggande. :))

       Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star