22 replies to “Strawberries

 1. Oh, you remind me now … we also enjoyed strawberries in Malta. We bought it at a corner cafe in Mellieha and ate it every morning with yogurt for breakfast – delicious!

 2. En magnifik bild! Antar också att jordgubbarna är betydligt dyrare nu än för åtta år sedan. Men en sak är klar – vad de än kostar på Malta eller på Cypern så är de ändå billigare än här…

  1. Det stämmer, min dator var på reparation, den hade gjort sitt så nu sitter jag här med en ny och idag fick vi dessutom fiberkabel installerat. Känns riktigt bra. Tack för din omtanke att fråga.

 3. Vilken härlig bild med en enda gubbe mot himlen. Och den andra med en så rågad ask med röda bär mot det blå, snyggt. Hur går de med datorreparationen?

  1. Tack för din fina kommentar. Min dator hade gjort sitt så nu sitter jag med en ny vilket känns väldigt bra. Måste du fortfarande skriva in dina uppgifter för varje ny kommentar?

   1. Om jag kommenterar via läsaren så slipper jag det, konstigt nog. Men hos Claes måste jag nu göra som jag gjorde hos dig så jag fattar inget.

    Jag har också en ny maskin nu, men jag saknar min gamla, den var nättare och elegantare.

    1. Aha.. här sitter vi tydligen på var sitt håll samtidigt och kommenterar. Det låter skumt det där med att upprepande behöva fylla i sina detaljer, att det fungerar ibland och som nu bara via läsaren.
     Min nya “maskin” står under bordet och är lite mindre än min förra “burk” men jag ser den ju inte när jag sitter vid datorn. Det är bara skärm och tangentbord och de är ju samma som tidigare. Har en stationär dator och förmodar att du har en laptop. Då kan du iallafall sitta var du vill :))

     1. Men har du kommt åt dina bilder nu? Ja, min nya är en MacBookPro, som den förra men tyngre och lite mer som en platt låda.

      1. Ja, jag har fått tillbaka mina bilder och inser hur många jag har som lika gärna kunde kastas. Men att börja sortera bland bilder från år 2011 känns en smula maktpåliggande. :))

      2. Så är det är för mig också, är riktigt dålig på att slänga och sortera. Men skönt att inte bilderna försvann.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star