Strawberries

Strawberries

More images from my media library while my computer is under repair. Strawberries, yes I miss that from Malta. The sweet ones, here in Cyprus they are quite tasteless and very expensive.

This picture was taken in 2015. I’m guessing they are significantly more expensive today.


Publicerat

i

, , , ,

Comments

22 responses to “Strawberries”

 1. Cee Neuner Avatar

  Great photos. 😀

  1. Anita Avatar

   Thank You Cee 🙂

 2. Sangeetha Ramachandran Avatar

  I see strawberries everywhere in India now ☺️

  1. Anita Avatar

   Lucky you!!

 3. wetanddustyroads Avatar

  Oh, you remind me now … we also enjoyed strawberries in Malta. We bought it at a corner cafe in Mellieha and ate it every morning with yogurt for breakfast – delicious!

  1. Anita Avatar

   Delicious, indeed! I could buy sweet strawberries even in December. Thanks for commenting Corna!

 4. bpz3 Avatar

  En magnifik bild! Antar också att jordgubbarna är betydligt dyrare nu än för åtta år sedan. Men en sak är klar – vad de än kostar på Malta eller på Cypern så är de ändå billigare än här…

  1. Anita Avatar

   Så är det säkert.

 5. Pepper Avatar

  Yum! 😊

 6. Prior... Avatar

  Mmmmm

  1. Anita Avatar

   Mmmm.. indeed 🙂

 7. Minton Avatar

  Jordgubbar som är så gott.
  Kramar från oss

 8. claesbilder Avatar

  Jag läser att du har datorn på reparation. Hur går det?

  1. Anita Avatar

   Det stämmer, min dator var på reparation, den hade gjort sitt så nu sitter jag här med en ny och idag fick vi dessutom fiberkabel installerat. Känns riktigt bra. Tack för din omtanke att fråga.

   1. claesbilder Avatar

    Det låter ju bra 🙂 Det brukar vara ett lyft med ny dator, även om det kan ta ett tag att vänja sig. Fiber är väl inte heller fel.

 9. Jag Avatar

  Vilken härlig bild med en enda gubbe mot himlen. Och den andra med en så rågad ask med röda bär mot det blå, snyggt. Hur går de med datorreparationen?

  1. Anita Avatar

   Tack för din fina kommentar. Min dator hade gjort sitt så nu sitter jag med en ny vilket känns väldigt bra. Måste du fortfarande skriva in dina uppgifter för varje ny kommentar?

   1. Jag Avatar

    Om jag kommenterar via läsaren så slipper jag det, konstigt nog. Men hos Claes måste jag nu göra som jag gjorde hos dig så jag fattar inget.

    Jag har också en ny maskin nu, men jag saknar min gamla, den var nättare och elegantare.

    1. Anita Avatar

     Aha.. här sitter vi tydligen på var sitt håll samtidigt och kommenterar. Det låter skumt det där med att upprepande behöva fylla i sina detaljer, att det fungerar ibland och som nu bara via läsaren.
     Min nya “maskin” står under bordet och är lite mindre än min förra “burk” men jag ser den ju inte när jag sitter vid datorn. Det är bara skärm och tangentbord och de är ju samma som tidigare. Har en stationär dator och förmodar att du har en laptop. Då kan du iallafall sitta var du vill :))

     1. Jag Avatar

      Men har du kommt åt dina bilder nu? Ja, min nya är en MacBookPro, som den förra men tyngre och lite mer som en platt låda.

      1. Anita Avatar

       Ja, jag har fått tillbaka mina bilder och inser hur många jag har som lika gärna kunde kastas. Men att börja sortera bland bilder från år 2011 känns en smula maktpåliggande. :))

      2. Jag Avatar

       Så är det är för mig också, är riktigt dålig på att slänga och sortera. Men skönt att inte bilderna försvann.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: