Cyprus Butterflies

There are plenty of butterflies to be seen now here in Paphos.
Most of them are in constant motion, so I’m happy as long as I manage to capture a few.

The Clouded Yellow Butterfly (Colias crocea) is very common here in Cyprus, especially now. I see a lot of them during my morning walks with my doggies. But as said, they are usually in constant motion. And when they do stop, it’s only for a short while before they spread their wings and fly on.

Trying to photograph these amazing creatures is often a challenge, but a fun one.

10 replies to “Cyprus Butterflies

 1. Än är det ett tag tills den första fjärilen skådas hos oss. Jag gillar när de väljer matchande blommor så bild nummer två tycker jag mycket om, med den lila blomman. Följande bild också, för att den visar ludenheten. Men alla bilder är vackra, jag vet att det inte är lätt att fånga dessa flyktiga vackra varelser.

  Liked by 1 person

  1. Så sant, de är inte lätta att fånga dessa envisa fjärilar och dessutom slår de sig ner lite vart de vill, utan en tanke på att de ska göra sig bra på bild. Ibland känns det en smula påfrestande att se alla dessa fjärilar som jag faktiskt gör men som är helt hopplösa att fotografera, fast det är ju kul med utmaningar, ibland. :))
   Tack snälla för din kommentar.

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star