The Blue Beauty

I know, you’ve seen them on my site recently but I can’t stop photographing them. They are so beautiful and there are plenty of them now here in Cyprus and although they look alike, each one is unique.

There are a few butterflies that are only found here in Cyprus of which the Paphos Blue is one of them. Small as a thumb nail and very common right now, I guess I found it.

14 replies to “The Blue Beauty

  1. Rubrikbilden är en absolut höjdare. Uppdelningen i tre nästan lika stora delar fjäril, blomma och knopp är magisk! Å blåa fjärilar har jag då aldrig sett här i norr. Sluta inte med att fota dom. De är helt underbart vackra. Dessutom verkar de posera för dig också:-)

  2. Åter så väldigt vackra bilder. Jag förstod inte riktigt om det är en och samma fjäril på bilderna eller om det är flera olika. Den ser nästa lila ut på vissa bilder, intensiv färg, verkligen hänförande.

    1. Tack så mycket “Jag”. Nej, de är fotade vid olika tillfällen förutom de tre där den nästan druknar i den gula blomman.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star