12 replies to “LadyBug

  1. Å jag som trodde att nyckelpigor heter ladybirds på engelska, men nu ser jag att man kan säga både och. Tycker ladybird är aningen trevligare än lady bug. Å nyckelpigor är nog de enda insekter jag gillar och inte får hysteriska utbrott när jag ser en.
    Sista bilden är fantastisk. Visst ser den svarta delen av nyckelpigan ut som ett nylle på en gris?! Eller är det min fantasi som spelar mig ett spratt igen;-)

    1. Gissar och hoppas på att du inte får hysteriska utbrott när du ser en fjäril fladdra förbi ;))
      Jag tycker Nyckelpigans ansikte mer liknar en döskalle. Haha.. oavsett gris eller annat så inte är den särskilt snygg. Tack för dina rader BP!

  2. Tack! Kanske är den ovanligt blank, tänkte inte på det, jag har iallafall inte gjort något för att polera den 😂

  3. Så märkligt, slår det mig, när jag ser dina bilder. Jag har inte sett några pigor hittills. Jag har som vana att fota raringarna som vårinleding men de har inte dykt upp. Jo, en som snabbt flög sin kos. Detaljerade och fina bilder på din piga!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star