22 replies to “24 Brokig (91/366)

  1. Vilken färgexplosion! Vackert livfullt och underbart. Bara harmoni och en bild som tilltalar mig!
    @svar liite läskigt var det 🙂

  2. Undrar hur många det är som lockas till Malta efter att ha sett dina foton därifrån? Du tar så fantastiska bilder, och du har en otrolig förmåga att se vad som blir bra på bild. Jag blir nyfiken på om någon som du som verkar älska färg, precis som vi som följer dig här, har det lika färgstarkt hemma, eller om ni har det vitt, vitt, vitt, eller kanske sobert i svart, grått och stål. Det kanske kommer några interiörbilder framöver 🙂

  3. Båtarna är otroligt vackra med alla sina färger……fint fångat som alltid med dina bilder.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star