27 replies to “50 En till (37/366)

  1. Blått är min favoritfärg 🙂
   Tycker det är lite svårt det här med att svara på kommentarer hos mig själv. Är inte van vid det men ser att väldigt många gör det. Varför jag inte gjort det tidigare är att många förmodligen inte kommer tillbaka hit och ser svaren, de som inte har wordpress. Samtidigt känns det konstigt att INTE skriva något när man fått en kommentar. Får se hur jag gör i fortsättningen..

   Like

   1. Fördelen med att svara på plats s a s är ju att man ser “frågan/kommentaren” innan tycker jag. Annars är det ju lätt hänt att man om man följer väldigt många bloggar inte har en aning om vad man får svar på. Sen är det ju tyvärr så att blogger gjort så att man måste ha en g-mailadress för att kunna kommentera hos de som har såna bloggar, så det har gjort att jag inte kan kommentera där alls.

    Like

 1. Även om jag inte skulle ha den färgen på huset passar den riktigt bra här 🙂
  Tittat igenom dom sista bilderna, vilket underbart väder ni har.
  Snart har man sugit ut hela åldringsvården, detta är inte värdigt ett så
  kallat civiliserat land och är väl bara början till slutet.
  Ja du det är bara att skratta och se glad ut annars blir man tokig.
  Ha en skön kväll.

  Like

 2. Japp, där satt den igen! Dessa läckra maltablå balkongen kan jag inte få nog av. Älskar den så speciella färgen som passar så otroligt bra till de sandfärgade husen. Så himla läckert!

  Så du har tänkt svara på kommentarer hos dig själv. Har också sett att många bygger upp en “tråd” på det viset. Det är ju en fråga hur mycket tid du vill lägga ned på att blogga, men om du har tiden så…

  Men precis som du skriver så är et troligen många som inte kommer tillbaka för att kolla svaren. Personligen tillhör jag den gruppen. Det är även sällan som jag läser andras kommentarer. Vill inte bli “påverkad” av vad andra har att säga, utan föredrar att skriva det spontant.

  Om någon ställer en fråga hos mig brukar jag gå tillbaka till bloggaren och svarar på frågan där.

  Men det är jag det;-)

  Like

 3. Vips och så är jag tillbaks 😉

  Svar 1 :Kul att du påpekade att du såg nå’t limegrönt i bilden med “flygplanen”. La faktiskt inte märke på det själv – ooooops! Det limegröna är min lilla kameraväska som helt pötsligt blev himla stor jämfört med min stora orangea axelväska som blev välldigt liten. Note to self: lägg ifrån dig dina pryttlar 😉

  Svar 2: Tack för att du hittade mig i skräpposthögen, där jag då verkligen inte hade trivts en längre tid 😉 WP hatar mig och blogspot. Varje gång jag ändrar inloggningen tillbaka från bpz-varianten till min vanliga inloggning “straffas” jag. Antingen hamnar jag i skräpposten (inte bara hos dig) eller så byter WP automatiskt tillbaka till bpz3-varianten som nu och min föregående kommentar. Grrrrrrrrrrrrrrrr.

  Like

 4. Det är alltid lika roligt att få ta del av dina fina bilder från Malta……jag är oxå väldigt förtjust i blått och här blir det så fint mot färgen i huset.

  Like

 5. Där bor det någon med god smak! Så vackert blått!
  Vad gäller att svara hos sig själv eller hos andra har jag alltid tyckt att vill man ha en monolog skriver man hos sig själv, vill man ha en dialog skriver man hos andra (men kan så klart kopiera ett svar hos sig själv också, om det är något som kan vara intressant för flera)!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star