16 thoughts on “164 Landmärke (77/366)

 1. Eftersom jag ju älskar skyskrapare så tycker jag att Portomaso Business Tower är ett suveränt bygge, speciellt mot den underbara maltesiska blåa himlen. Åsså gillar jag andra bilden med “båtvingen” underst till höger. Vilket perspektiv!

  Liked by 1 person

 2. Åh…så snygg vinkel på bilderna och jag gillar den sista bilden något alldeles extra. Det blåa i skyskrapans glas (eller kanske är det något annat material) är så vackert mot den blåa himlen.
  Vilket fint ljus och skärpa ! Super !

  Liked by 1 person

 3. Klarblå himmel kan inte illustreras tydligare. Landmärket har påfallande skillnad i färg på de två bilderna. Om jag skulle se bilderna i separata sammanhang skulle jag t o m kunna missa att det är samma byggnad.

  Liked by 1 person

  1. Tack Steve. Vet inte varför skillnaden i färg blev så markant men visst har du rätt. Den rätta färgen på fasaden syns på första bilden.

   Like

  2. Tack Steve. Vet inte varför skillnaden i färg blev så markant men visst har du rätt. Den korrekta färgen på fasaden syns på första bilden.

   Like

 4. Mot denna evigt blå himmel ter sig allt vackert – och detta höghus är inget undantag. Gillar solblänket i första bilden och den andra är helt suverän tagen i den vinkeln – snyggt!

  Liked by 1 person

 5. Snygga bilder på ett massivt landmärke! Läckert att himlen går ton i ton med byggnaden. Extra plus för solblänket i den första bilden och vinkeln i den andra! Häftigt!

  Like

 6. Jättefina bilder på denna stora byggnad, även om jag gillade himlen och den blå färgen på skyskrapan mest. 🙂 Ett väldigt tydligt landmärke.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s