215 Och ? (134/366)

215 Och ? (134/366)

2016_grön

 


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

24 responses to “215 Och ? (134/366)”

 1. bpz3 Avatar

  Och?

  Hahaha! Vilken tolkning! Vet du vad det var det första jag tänkte på: och nu har Anita justerat bilden i nederkant enligt alla konstens regler.

  Var inte sur på mig nu. Jag är ju ingen fotonörd!!!

  Du förstår nog att jag gillar bilden skarpt. Behöver nog inte säga det, eller hur!!!?

 2. Freja Avatar

  Jag vill smyga fram och försöka titta in mellan spjälorna…

 3. Lena Avatar

  Och? Jag fattar ingenting… men bilden är vacker om än något tillknäppt/stängd. Ska du resa bort?

 4. marie3399 Avatar

  Jag skriver som de andra, Och? bilden väcker min nyfikenhet vad som finns innanför. Ett hem där man tar en siesta kanske, eller är det ingen som bor där……. Men Och förblir det 🙂 Smart lösning på ett lite knepigt tema. Vacker bild !

 5. obontjillevippen Avatar

  Udda och rolig tolkning. Förstår inte riktigt men gillar det ändå. 🙂

 6. Violen på Brandholmen Avatar

  Och nu undrar jag vad som försiggår innanför de stängda fönsterluckorna men det lär jag aldrig få reda på! En enkel och tilltalande bild i milda, sköna färger!
  Ha det bra på din ö! Här har vi försommarväder idag också!

 7. 365anne Avatar

  Snygg minimalistisk bild!

 8. Susanne Avatar

  Stilren bild! Hade bara önskat de var mer blommor med färg i blomlådorna!

 9. annettejuhlin Avatar

  Menar du “och?” som i “var det allt?” Jag tror i så fall att vi som följer din fotoblogg är alldeles för frälsta i motiven från din ö, så vi tycker att det är helt i sin ordning med en bild på stängda fönsterluckor och blomlådor som kunde ha behövt några nya växter. Det här är också vackert 🙂 Faktiskt tycker jag att din bild blir väldigt spännande just på grund av det avskalade och de stängda fönsterluckorna.

  1. maltanita Avatar

   Tack snälla Annette för alltid så fina kommentarer 🙂 Måste medge att jag inte riktigt vet hur jag egentligen tänkte när jag valde bild och tema här mer än att jag kände att min inspiration inte är på topp. Att jag börjat tappa gnistan och undrar om jag kommer fortsätta med utmaningen. Dels vill jag kika in och kommentera hos alla som jag valt ut på listan och övriga bloggvänner. Det är ganska många och det tar en hel del tid fast jag tycker det är väldigt roligt 🙂 Vill ju helst inte bara klicka på “Gilla” vilket skapar en nyfikenhet då den som fått ett “Gilla” inte kan veta vad det är jag gillar med bilden. Lägger även ner ganska så mycket tid på bilderna innan jag är nöjd eller iallafall nästan nöjd 😕 Ovanpå det är det bara en dryg vecka kvar innan vi reser tillbaka till Malaysia och blir då borta drygt en månad. Det ska bli helt underbart men det är en hel del som måste planeras och förberedas här hemma med företaget och andra detaljer vilket gör att utmaningen blir åsidosatt. Sen är det tveksamt om jag kommer att göra några inlägg via den bärbara under resan, är inte helt vän med den och om jag inte gör det kommer jag väldigt mycket efter. Det var en lång förklaring utan att ha lyckats förklara varför jag egentligen valde just det här temat till bilden 😉

 10. annettejuhlin Avatar

  Det är väldigt roligt med feedback på bilderna, och jag fungerar nog ganska mycket som du. Jag vill också titta noga på bilderna och jag får oftast många tankar när jag ser dem, och då vill jag skriva det som kommer upp. Och med inläggen är jag noga, vilket tar tid. Jag redigerar inte så mycket, men istället känner jag att jag vill använda bloggen som en slags bilddagbok, och då vill jag skriva till bilderna. Så, jag förstår dig om hur mycket tid det tar med en blogg. Jag har stängt ned min en handfull gånger och haft uppehåll långa perioder. Sedan blir suget för stort, och jag startar upp igen 🙂 Vi är många som skulle sakna dig om du slutar lägga ut bilder, dels för dina vackra bilder förstås, dels för att jag och många andra vill få livstecken från dig. Jag är inte säker på att jag ror i land utmaningen, men jag håller på i min takt så länge det är roligt. Blir det bara 200 bilder är det också ok tycker jag. Antalet bilder tycker inte jag personligen är det minsta viktigt, det roliga är utbytet mellan alla som är med. Det är ju fullt förståeligt att gnistan inte kan vara på topp under helt år, som utmaningen pågår. Livet kommer alltid emellan, vare sig man vill eller inte. Jag skulle inte heller kunna fokusera på att blogga om jag skulle till Malaysia en månad. Det låter helt underbart, vilken upplevelse! Det jag egentligen vill säga är att jag hoppas att du fortsätter med din fotoblogg. Och om du inte har tid att titta in hos mig så är det ok för mig, jag förstår. Kram!

  1. maltanita Avatar

   Tack för ditt svar och att du tog dig tid. Har sagt till mig själv att bara hålla på så länge det är roligt och det går självklart upp och ner under ett år. För att det känns mindre kul en dag betyder inte att det inte känns bättre nästa. Min ambition är inte längre att komma i mål även om det onekligen vore kul. Tycker bara att det är så jätteroligt med fotografi och bilder, att dela med sig och att lära av andra. Sen känns kontakten med alla er därute i bloggosfären väldigt värdefull 🙂 Så vad gör det om jag “kommer efter” om jag nu gör ett uppehåll 😀
   Kram !

 11. evacarolasvensson Avatar

  Läckert gult!
  Jag hoppas att du fortsätter, kommer att sakna dina fina härliga färgstarka bilder annars. Men ibland rullar livet på lite fort…. Jag håller med er övriga-det är kontakten med er andra och feedbacken som gör detta roligt. Att se hur andra tänker på samma teman och hur man komponera mm. Jag blir också väldigt glad över dina fina kommentarer hos mig, de värmer. Cyberkram!

  1. maltanita Avatar

   Tack snälla Eva ❤❤

 12. Johanna Avatar

  Hoppas också att du fortsätter. Jag känner igen mig i dina kommentarer. Jag ligger själv lite efter och försöker inte känna mig stressad av det. Men det är kul att hålla igång fotograferandet och tycker jag får massor av inspiration från er andra. Sen har både Malta och Malaysia kommit upp på min lista över resmål jag skulle vilja besöka. Blir lite nyfiken på hur det kommer sig att du ska till Malaysia igen?

  1. maltanita Avatar

   Tack snälla Johanna, vad roligt att du fått fler resmål på din lista som säkerligen redan är ganska lång 🙂 Att vi åker till Malaysia igen har flera orsaker. Det ett stort land som har mycket att erbjuda och mycket kvar för oss att upptäcka. Eftersom vi säljer resor dit behöver vi uppdatera våra utflyktsmål och träffa våra agenter. Sen planerar vi att bosätta oss i ett tropiskt klimat under vintern och Malaysia är ett alternativ. Vi börjar med en vecka i Thailand som vi också uppskattar väldigt mycket. Får se hur det hela slutar.. 🙂

   1. Johanna Avatar

    Spännande!!!

 13. mariawijk Avatar

  Gillar bilden som är lite så där retsamt hemlighetsfull. Stängdes luckorna nyss eller kommer de att öppnas? Vad finns bakom?

 14. enlundabosbetraktelser Avatar

  Jag hoppas verkligen att du hittar lusten att slutföra utmaningen. Gillar dina bilder och får sådan lust att besöka Malta. Dina kommentarer uppskattas väldigt mycket. Men det ska vara lustfyllt och inget tvång. Det där går upp och ner. Det är ok att komma back, jag gjorde det något år och var på väg att ge upp men hittade lusten och i november blev st över hundra inlägg 😀. Ha en riktigt trevlig resa i Malaysia och hoppas vi ses igen

 15. Kristallina Avatar

  Tycker det var ett bra val till temat. Blicken dras direkt till det stängda fönstret. Perfekt med den släta gula väggen.
  Känner igen dina tankar om utmaningen. Har varit med 3 gånger. Avbröt 2013 när min man blev så sjuk. Håller tummarna att du klarar det ändå!

 16. thyrakristina Avatar

  Gillar din bild och ibland tror jag att man måste få vara lite mindre nöjd och göra ett tema som blir lite mer konstnärligt och inte alltid lättförsåeligt…jag blir nyfiken av ditt och och jag gillar att fantasin kommer igång! Kram på dig och ha det gott på din resa!

 17. Kort och gott Avatar

  Kul bild! Gillar det glada utropstecknet som fönstret utgör! Tänker som du, livet är viktigast, bloggen kör jag så länge jag hinner och tycker att det är kul! Trots det gör jag som många andra här i fotoutmaningen, håller tummarna för att du hinner och orkar hålla igång bloggen, detta av helt egoistiska själ, jag gillar dina färgstarka bilder från platser jag själv aldrig har besökt! Önskar därför trevlig resa och håller tummarna!!

 18. Anders E Avatar

  Och? Vad betyder ett litet uppehåll eller ett stort. Så fort något blir ett tvång förlorar i alla fall jag allt engagemang och lust. Det ska vara roligt och ta tid när lusten finns. Vi finns här för att vi tycker et är roligt att fotografera och kanske (för min egen del i alla fall) få kommentarer och tankar kring bilderna man tar. Jag beundrar den tid du tar för att ge av din energi…

 19. Anki A Avatar

  Klockrent till temat och en snygg bild som alltid!
  Hoppas verkligen du orkar fortsätta ett tag till – skulle sakna dina fantastiska bilder och snygga lösningar på alla olika teman! Förstår ändå hur du känner, men det viktigaste är inte att absolut gå i mål, utan vägen dit… man ska ha kul, annars får man tänka om. Det är inget tvång att lägga in en bild varje dag – uppehåll är tillåtna 🙂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d