79. Förtrollad (189/366)

79. Förtrollad (189/366)

IMG_8061-1En trollslända, en av många förtrollande och sägenomspunna insekter som finns i vår fantastiska natur.

2016_grön


Publicerat

i

Comments

24 responses to “79. Förtrollad (189/366)”

 1. bpz3 Avatar

  Än en gång Anita – jag har slut på superlativen här hos dig. Minns såväl när jag försökte mig på att ta en bild på en trollslända ifjol. Var otroligt stolt över bilden av denna vackra insekt. Nu när jag ser dina bilder ser jag skillnaden mellan ett amatör- och ett proffsfoto.

 2. annicaaktiv Avatar

  Verkligen vackert fotat av denna vackra trollslända 🙂

 3. Lantlivsbilder Avatar

  Två fantastiska bilder, på en insekt, som är svårfotograferad.
  Svante

 4. Steve Avatar

  Nu blev även jag förtrollad.

 5. skrifvarstugan Avatar

  Verkligen en förtrollande bild ! Vilket suveränt objektiv du använt ihop med din skicklighet ! Fantastiskt att du lyckas fånga en trollslända som brukar, tycker jag, vara så rörliga och inte sitta still. Iaf inte när jag vill 🙂
  Underbar skärpa och färger. Den har allt helt enkel !!! Bra jobbat !!

  Önskar dig en fortsatt fin helg !
  Mail kommer under morgondagen, Kram från Marie

 6. evacarolasvensson Avatar

  Åh vilka detaljer på vingarna du fått fram, väldigt bra och snyggt jobbat.

 7. Kristallina Avatar

  Wow, vilka fantastiska, förtrollande bilder! Perfekt helt enkelt!

 8. MargaretaG Avatar
  MargaretaG

  Absolut är de förtrollande och jag blir förtrollad av alla dina vackra bilder som jag nu scrollat ner och kikat på. Har inte varit med på några månader men gör nu små försök, inte till fototemat men väl bloggen. Ha det gott i värmen, solen och den miljö du lever i, kan kännas lite avundsjukt med tanke på så mycket du har att fota. =)

 9. thyrakristina Avatar

  Fantastisk bild på en förtrollad figur….

 10. Anki A Avatar

  Wow … snyggt fångat med kameran! Fina bilder bägge, men jag gillar nog bilden framifrån bäst – helt suverän!

 11. Eaqhan Avatar

  Underbara bilder!

  /Skvitt

 12. Kerstin Avatar

  Å vilka vackra bilder på en förtrollad insekt. Underbar skärpa och det är så fint att få sen den så nära.

 13. asanordvall Avatar

  Åh så fina bilder på trollsländan, skarpa och fina och vilka vackra vingar de har 🙂

 14. mallan Avatar

  Så vackra bilder på trollsländorna med fantastisk skärpa!

 15. Mias Mix Avatar

  Förtrollande bilder!! Så fina och nu gör du mig påmind om att jag inte använt macrot på länge.

 16. Kort och gott Avatar

  Vilka närbilder du tagit! Underbart! Så snygg skärpa och vackra varma färger! Passar perfekt till temat förtrollad!

 17. ica365 Avatar

  Riktigt fina bilder, de har otroligt vackra vingar, ändå ger de mej kalla kårar utefter ryggraden… -fobi mot trollsländor

 18. Lena Avatar

  Håller med Ica här, jag är livrädd för Trollsländor även om de är mycket vackra!

 19. mariawijk Avatar

  Vackra bilder på de skira vingarna!

 20. annettejuhlin Avatar

  Håller med Beate, vilka bilder! Jag tänkte när jag såg den första, att jag kanske kan knycka din idé och fota en trollslända jag också 😉 Men så såg jag den andra bilden och inser att en sådan bild kommer jag inte lyckas med, så läcker bild! Men du peppar, så jag kanske tar mig upp till sjön för att försöka fota en trollslända i alla fall…

 21. John Avatar

  Väldigt vackra och detaljerade bilder 🙂

 22. enlundabosbetraktelser Avatar

  Mycket bra närbild

 23. Susanne Avatar

  Men alltså, vilken fantastisk bild, eller båda två. Imponerad.

  1. maltanita Avatar

   Tusen tack snälla Susanne 🙂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: