24 replies to “79. Förtrollad (189/366)

 1. Än en gång Anita – jag har slut på superlativen här hos dig. Minns såväl när jag försökte mig på att ta en bild på en trollslända ifjol. Var otroligt stolt över bilden av denna vackra insekt. Nu när jag ser dina bilder ser jag skillnaden mellan ett amatör- och ett proffsfoto.

  Liked by 1 person

 2. Verkligen en förtrollande bild ! Vilket suveränt objektiv du använt ihop med din skicklighet ! Fantastiskt att du lyckas fånga en trollslända som brukar, tycker jag, vara så rörliga och inte sitta still. Iaf inte när jag vill 🙂
  Underbar skärpa och färger. Den har allt helt enkel !!! Bra jobbat !!

  Önskar dig en fortsatt fin helg !
  Mail kommer under morgondagen, Kram från Marie

  Liked by 1 person

 3. Absolut är de förtrollande och jag blir förtrollad av alla dina vackra bilder som jag nu scrollat ner och kikat på. Har inte varit med på några månader men gör nu små försök, inte till fototemat men väl bloggen. Ha det gott i värmen, solen och den miljö du lever i, kan kännas lite avundsjukt med tanke på så mycket du har att fota. =)

  Liked by 1 person

 4. Håller med Beate, vilka bilder! Jag tänkte när jag såg den första, att jag kanske kan knycka din idé och fota en trollslända jag också 😉 Men så såg jag den andra bilden och inser att en sådan bild kommer jag inte lyckas med, så läcker bild! Men du peppar, så jag kanske tar mig upp till sjön för att försöka fota en trollslända i alla fall…

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star