28 replies to “Mönstrad (209/366)

 1. Dregel, dregel! Vilka helt underbara maltesiska färger. Å spegelmönstret i vattnet är helt fantastiskt!

 2. När man ser tavlor från vissa konstnärer, kan man se att det är tavlor av just dem. Så är det med dina foton från Malta, det står verkligen ditt namn på dem allihop. Färgerna, mättnaden, kontrasten och ljuset förstås. Det är så snyggt, du skulle ha ett galleri och visa upp dina bästa bilder från Malta någonstans. Det kanske du redan har..?

  1. Tack snälla Annette, det var nog en av de finaste kommentarer jag fått. Ja, bortsett från alla som pärlan i bloggosfären Beate överröser mig med förstås 😉 You made my day !! Så himla glad, tusen tack och ha en fin helg i sommarSverige ❤❤

 3. En underbar bild Anita på alla sätt. Älskar verkligen färgerna som är så vackra och som kommer från dig på Malta ! Håller med Anette i allt !
  Önskar dig en en jättefin helg !
  Stor kram från Marie

 4. Dina Maltafärger gör oss alla glad, tror jag. Fantastiskt med speglingen i vattnet just för att ytan inte är spegelblank. Tycker Annette hade en bra idé att ställa ut dina bilder men helst i Sverige 😀

 5. Magisk bild där färgerna greppar tag och trollbinder mig. Så naturligt och så vackert!
  @svar: tack för de fina kommentarerna de skänker stryka. Det har varit lite glest mellan bilderna, men nu ska jag samla ihop sommaren och vara lite mer aktiv igen.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star