28 thoughts on “Mönstrad (209/366)

 1. När man ser tavlor från vissa konstnärer, kan man se att det är tavlor av just dem. Så är det med dina foton från Malta, det står verkligen ditt namn på dem allihop. Färgerna, mättnaden, kontrasten och ljuset förstås. Det är så snyggt, du skulle ha ett galleri och visa upp dina bästa bilder från Malta någonstans. Det kanske du redan har..?

  Liked by 2 people

  1. Tack snälla Annette, det var nog en av de finaste kommentarer jag fått. Ja, bortsett från alla som pärlan i bloggosfären Beate överröser mig med förstås 😉 You made my day !! Så himla glad, tusen tack och ha en fin helg i sommarSverige ❤❤

   Gilla

 2. En underbar bild Anita på alla sätt. Älskar verkligen färgerna som är så vackra och som kommer från dig på Malta ! Håller med Anette i allt !
  Önskar dig en en jättefin helg !
  Stor kram från Marie

  Gilla

 3. Dina Maltafärger gör oss alla glad, tror jag. Fantastiskt med speglingen i vattnet just för att ytan inte är spegelblank. Tycker Annette hade en bra idé att ställa ut dina bilder men helst i Sverige 😀

  Liked by 1 person

 4. Magisk bild där färgerna greppar tag och trollbinder mig. Så naturligt och så vackert!
  @svar: tack för de fina kommentarerna de skänker stryka. Det har varit lite glest mellan bilderna, men nu ska jag samla ihop sommaren och vara lite mer aktiv igen.

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s