23 replies to “Bortom räddning (239/366)

 1. Lutar betänkligt både här och där och det ser lite oroväckande luftigt ut om regnet skulle komma, så det här var ett bra val på temat “bortom räddning” 🙂
  Fina färger och ljus och komposition.

 2. En underbar temabild! Bygget kostar förmodligen klöver, trots sitt förfall och ynkedom. Jag ser charmen, men att bo där??
  Bra jobbat iaf. Kram!

 3. Ett tag sedan jag var inne hos dig, har ju inte haft någon uppkoppling i bobilen,
  och bloggat bara sporadiskt genom mobilen.
  Men nu har vi kopplat fiber så nu har jag power så jag kan blogga.
  Kul att vi hittade varann via instagram också, och så otroligt kul att du träffat Susjos.
  Du är så duktig som kämpar på med din fotoutmaning, och du tar så otroligt vackra och färgrika foton !!

  Tjingelingen från Rantamor.

 4. Underbara färger och vacker utsikt. Resten är nog bara att skrota, tyvärr! Tomten borde i alla fall vara värd en hel del, bördig jord och fantastisk utsikt genererar ett bra pris!!

 5. Ja, där har tåget gått. Men, även det förfallna kan ha sin charm. Dessutom en bild som kittlar fantasin; vilka har bott där, när flyttade den siste ut, vad har hänt där etc

 6. Skrattade gott åt Lantlivsbilders kommentar:-) Jo, den kåken är rökt, ingen tvekan om det. Men innan den begravs har den i alla fall fått sina “15 minutes of fame” på världens bästa fotoblogg:-))))))

 7. Ja verkligen bortom all räddning! Spelar nog ingen roll hur mycket man försöker. Men en charmig byggnad ändå. Önskar dig en skön helg! Kram

 8. Ja, det är nog inget för en renoveringsfirma utan ett saneringsföretag. Men tipsa dem inte – sådana här motiv i naturen är guld värda! Dom gör ju landskapet levande. Hus som blir ruiner har något att berätta om livet. Såg tidigare i kväll ett intressant TV-program på Axess om de senaste 70.000 åren av vår historia. Besök i många intressanta förhistoriska miljöer som hade mycket att berätta om våra förfäder.

 9. Tja, måste ju tänka positivt. En ny karriär som fotoobjekt och denna lilla stuga kan leva ett gott liv på ålderns höst. Vacker bild med ett klokt valt perspektiv.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star