23 thoughts on “Eget tema 14: Räddningsplanka (317/366)

 1. Vacker bild och visst är det bra med halmstrån, men hur ska vi göra för att pigga upp dig då vännen? Inte ska du vara nedstämd 😦 eller, ibland så är det ju bara så och kanske man behöver det ibland också, men jag önskar ju att du slapp och vore tillfreds och iallafall småglad.

  Liked by 1 person

  1. Tack Lena, men jag är inte det minsta nedstämnd 😀 Mår bättre än någonsin så det blev visst en liten missuppfattning här. Kanske att jag skulle ändra texten. Den var menad att inspirera andra att det faktiskt räcker med lite färg för att må lite bättre, om man nu känner sig nedstämd.

   Like

 2. Då är vi lika! Har samma räddningsplanka som du, speciellt under hösten och vintern. Färg piggar upp. Å just Malta bjuder ju på hur mycket färg som helst – tänker främst på alla färgglada båtar. Så du flyttade helt klart till rätt pllats.

  Sedan hoppas jag såklart att du inte är nedstämd så ofta;-)

  Bilden är kanooooon!

  Liked by 1 person

 3. Färg piggar oftast upp, så sant så! Så trist på fester när 99% av alla tjejer är klädda i svart. Men var har du hittat själva motivet? Festligt!

  Like

 4. Den bilden är ju som att omfamnas av solen och det om något är väl en glädjespridare.
  Här är grått och kallt, men nedstämd är jag inte och riskerar än mindre att bli det när dina färgstarka bilder finns att tillgå.
  Jag sitter här och funderar på hur den där räddningsplankan ser ut i sin helhet. Varför jag nu gör det.

  Liked by 1 person

 5. Gillar skylt och text. Observant att se den lilla plaketten.

  Jag blev full i flin, en sådan hade vi behövt på vårt jobb. Vi är ett gäng som inleder arbetsdagen med att göra två-fyra plankor. Det är vår ventil, både bra för kropp men också stunden där vi ventilerar jobbiga saker. Verkligen en räddningsplanka. Så jag hoppas ditt tema kommer med och att jag får mina kollegor att ställa upp som modeller till nästa års bild.

  Liked by 1 person

 6. Du har så mycket färg i alla dina bilder, så det är svårt att tro att du är nedstämd över huvud taget. 🙂 Håller med att färger höjer glädjen i livet. För mycket vitt bli trist till slut. Härligt tema och härlig bild.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s