Eget tema 38: Gecko (354/366)

img_4219-psDessa harmlösa små Geckos syns ibland ute på terrassen och lite varstans i naturen här på Malta. Just den här förevigade jag under en av våra resor i Thailand i våras. Den satt på en färgad transparent vägg men minns inte på vilken sida av väggen jag stod och vet därför inte om det undersidan eller översidan vi ser. Men lite av ögat skymtar liksom de fina trampdynorna som gör att de kan klättra på släta ytor, uppochner.

2016_grön

12 replies to “Eget tema 38: Gecko (354/366)

  1. Älskar geckon! Så fina och sympatiska på något sätt! Tror nog att det är undersidan av ödlan som du har fotat, men kan ha fel. Om man tittar snabbt så ser man först bara en “utskuren” silhuett. Sedan ser man alla detaljer. Läckert!

    Svar: Det där med att kommentera i tråd gör många faktiskt, men huvudsakligen bloggare som använder WordPress precis som du säger. Tycker du gör helt rätt som du gör nu att du vet vem du ska “svara” i din tråd. Det funkar hos dig. Å du har även rätt (vilket minne du har!) att jag ytterst sällan går tillbaka för att kolla om någon har svarat på min kommentar. Det finns två eller tre undantag – Steve är ett av dom. Jag går även tillbaka ibland när jag har ställt en fråga för att se om jag fått ett svar. Men rent allmänt gör jag det inte. Kan inte säga att jag inte hinner, det vore en lögn, men jag orkar inte 😉

    Fortsätt precis som du gör!

    Nu önskar jag er en helt underbar långsemester i Asien. Njut, njut, njut säger jag bara. Å som sagt – hoppas på massvis med fantastiska bilder därifrån. KRAM:-)

  2. Den här bilden skulle jag kunna ha på min vägg. Underbart grafiskt enkel och ren och ändå känner man rörelsen som blir när geckon anar fara.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star