Havets läckerhet (54/365)

img_8373Här ligger fiskebåtarna i hamn, en arbetsplats i vila, i väntan på sin besättning som ska ta dem ut på farvattnen för att fånga en del av havets läckerheter som sen säljs på marknaden och därefter tillagas för att slutligen hamna på någons tallrik och ätas upp. Den naturliga cirkeln är därmed sluten men fortgår ständigt.

22 replies to “Havets läckerhet (54/365)

  1. Vad fint fotot blev när du tog med den gröna gräsmattan till den vackert gröna båten. Det är alltid så vackra färger i dina bilder, har du förstärkt dem 🙂

  2. Mycket att titta på här – fina färger! Gillar att du har gräsmattan i förgrunden!

  3. Haha….vilken rolig tolkning av havets läckerhet som jag direkt tolkar som ätbart! 🙂 En underbar bild på än en gång, en färgglad båt! Den skulle behöva lite kärlek men jag älskar verkligen att de inte är rädda för färger!

  4. Den båten har karaktär och är otrolig läcker att titta på, även om den är aningen skamfilad. Men det är ju just kombinationen “skrot” och färger som ger båten karaktär tycker jag. Så båten är absolut en läckerhet:-)

  5. Inte för att jag skulle vilja åka i den båten men jag tittar gärna på den för den är så otroligt vacker att se på med dess färgsprakande exteriör. Det där gjorde du bra med tolkningen !

  6. Ha..ha… såg temat och sedan bilden och trodde först (innan jag läste texten) att du menade båten. Alltså båten har läckra färger, inget snack om det. Kul tolkning och underbar bild som vanligt.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star