Aktningsvärd (67/365)

Igår åkte vi till Matang Wildlife Centre som ligger i Kubah National Park några mil utanför Kuching. De vilda Orangutangerna är som vanligt de som imponerar mest. Är så glad över att jag fick med den här på bild, en människoapa, ett utrotningshotat djur, som för mig och många är både fantastisk och aktningsvärd.

21 replies to “Aktningsvärd (67/365)

  1. Vilken bild! Kolla hur han tittar på dig. Han vill vara med på bild helt klart! Dessutom tror jag att han har kommit upp till en aktningsvärd ålder också;-)

  2. En fantastisk bild! Oh, jag skulle vilja ha varit med här! Och vet du vem jag tänker på? Jo, min Lillstrumpa Sarah, hon har ofta apat sig, en riktig teaterapa är hon 😉
    Och idag firar vi 2år med njuren. En aktningsvärd ålder det med 😀 Varm kram 💚

  3. Dessa fantastiska människoapor, så varm i hjärtat jag blir av den blick den ger dig och undrar vilka tankar den har där den sitter och tittar på dig. Måtte rasen kunna få fortsätta att finnas till.
    Så fint och bra du har fångat vår släkting på bild ! Fint ljus och färg också.

  4. Jag är full av vördnad inför denna fina individ – ett helt underbart porträtt … och ni verkade få ögonkontakt precis när du knäppte bilden – härligt!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star