31 replies to “Nature’s soft colors

 1. Vackra bilder i ljuva färger hämtade från naturen. SOM jag längtar efter våren men får försöka härda ut ett tag till… Visserligen kan ju vintern vara vacker om den är vitklädd och lagom kall men innerst inne så är jag ju ingen vintermänniska utan trivs mer i värmen. Tiden går fort så snart så… 🙂

  Liked by 1 person

 2. Hej Anita! Vi ar en svensk familj som planerar att flytta ner till Malta i september och det ar jatteroligtatt se dina fina bilder innan. Vi ska ner och “kolla laget” i juni innan vi bestammer vart pa Malta vi ska bo osv. Har du nagra tips sa mottages dom garna. Ha det gott!

  Liked by 1 person

  1. Hej Karin! Det låter både roligt och spännande att ni planerar att flytta hit till Malta. Vi flyttade hit för 17 år sen och har inte ångrat oss en sekund. Hjälper jättegärna till med tips och råd men det kan vara lite svårt utan att veta vilka ni är, har ni barn och vad ni egentligen efterfrågar. Enklast är om du mejlar lite frågor till mail@passport.nu. Men främst vill jag starkt rekommedera den här sajten http://alltommalta.com/ som drivs av Johanna, den är till just för de som planerar att flytta hit och jag är säker på att allt du undrar över kommer du att få svar på där. Lycka till och varmt välkomna till Malta!!

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star