Clouds in the sky…

We have variable weather now here in Malta with sun and blue sky and gray days with rain, while the first stormy weather has passed. (Please click on a circle to enlarge, each image has a short text.)…and when it’s gray and rainy, there are always colors to find that can brighten our days.Autumn is here to stay but we have varannandagsväder as we call it in Swedish. Yesterday I had to bring my umbrella while walking with Fanny, today it’s clear sky and 27 degrees. Wish you all a wonderful weekend!

43 replies to “Clouds in the sky…

 1. Jag gillar din blomma, men inte vädertypen du verkar ha. Vi har alla gånger inte lika varmt, men idag har vädret varit kanon.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. I mitt tycker är 27 grader kanon väder och kvällarna är härlig ljumma så vi kan fortfarande sitta ute på terrassen och äta, när det inte regnar och blåser förstås.

   Liked by 1 person

   1. Här är det kallare, kan man kalla det. På sommaren då det går att sitta ute, och äta p.g.a temperaturen, är det för mycket Mygg, och Knott. De var förresten igång idag också, det var ju +10 grader.
    Svante

    Like

 2. Malta är nog en idealiska platsen att bo på. Totalt sett över året alltså. 27 grader så här års är ju helt suveränt! Å även om det är grått och regnigt så “värmer” din fina blomma så bra så:-) Den är helt fantastisk blomman alltså. Vilken skönhet!
  Härliga bilder som vanligt här hos dig:-)

  Liked by 1 person

 3. Maltas färger, natur och väder gör den till en underbar plats på jorden (sett från en grå, våt och blåsig plats i världen). 😉 Min favorit är sista bilden. Gillar muren och att man genast undrar vad som finns bakom den.

  Liked by 1 person

 4. Jag klickade in på dina runda bilder och där såg jag en fantastisk bild med en man där nere på klipporna som blickade ut mot ett välvt hav. Myyyycket snyggt fotat!

  Liked by 1 person

 5. Varannandagsväder är ett ganska härligt väder tycker jag 🙂 Underbara bilder! Så fint fångat med den lilla mannen där på stranden med både himmel och hav … människan är verkligen liten om man ser det med rätt perspektiv.

  Liked by 1 person

 6. Den lilla människan mot havets mäktighet. Snyggt med den vinröda färgen på hans tröja som står så bra mot omgivningens. Gillar verkligen den översta bilden med de mörka molnen mot bänkarnas och bordens färg, de ser nästan vinröda ut de också – och så klippan till vänster i bild som ser nästan utmejslad ut – mycket snyggt! Mulet väder förstärker färgerna och den nedersta bilden med grinden som samspelar med himlens åskblå är mitt i prick. Och så den vackert fotade blomman, härlig bildserie!

  Liked by 1 person

 7. Dramatisk blygrå himmel på första och sista bilden. Så det blir lite höst där också 🙂 Vi var i Rom förra veckan och hade flera dagar med 27-29 grader på eftermiddagarna. Sedan kom vi hem till Sölvesborg och ca hälften. Men den här veckan ska det tydligen bli mycket sol och temperaturer upp emot 18 grader. Lite Britt-sommar 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star