20 replies to “Flower on Fridays

  1. Känns som att vi behöver lite färg just nu. Vi uppmanas alla att stanna hemma så mycket som möjligt här på ön och bara gå ut om det är nödvändigt. Nödvändigt är att gå ut med Fanny men idag ville hon hem så snabbt som möjligt efter att ha gjort sina behov. Duggregn och stormvindar är det nog ingen som uppskattar. Kram från oss!!

   1. Jag tar mina promenader med Minton och så är vi ute i trädgården och njuter av solen. Har altanen i söder och vindskyddad så det var 17 grader i dag. Är väldigt försiktig med affärsbesök och åker inte in till stan.
    Kramar från oss

 1. Vilken stark färg. Kallar den cerise istället för rosa;-) Härligt med att titta på något färgglatt i dessa dystra tider.

  1. Håller med, lite dystert känns det just nu. Än så länge får vi gå ut men uppmanas att stanna hemma, så långt det är möjligt. Alla restauranger, barer, kafeér etc är stängda. Gatorna är nästan öde och från och med idag är alla flyg till och från ön inställda.

  1. Tack Anki! Här regnar det och blåser ordentligt, inte ens Fanny vill gå ut. Hoppas det är bättre hos dig. Kram!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star