20 replies to “Flower on Fridays

  1. Känns som att vi behöver lite färg just nu. Vi uppmanas alla att stanna hemma så mycket som möjligt här på ön och bara gå ut om det är nödvändigt. Nödvändigt är att gå ut med Fanny men idag ville hon hem så snabbt som möjligt efter att ha gjort sina behov. Duggregn och stormvindar är det nog ingen som uppskattar. Kram från oss!!

   Liked by 1 person

   1. Jag tar mina promenader med Minton och så är vi ute i trädgården och njuter av solen. Har altanen i söder och vindskyddad så det var 17 grader i dag. Är väldigt försiktig med affärsbesök och åker inte in till stan.
    Kramar från oss

    Liked by 2 people

  1. Håller med, lite dystert känns det just nu. Än så länge får vi gå ut men uppmanas att stanna hemma, så långt det är möjligt. Alla restauranger, barer, kafeér etc är stängda. Gatorna är nästan öde och från och med idag är alla flyg till och från ön inställda.

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star