Life is good…

Life goes on as usual, I can still go out while my husband since three weeks now has to stay indoors. I go to the supermarket when needed and I take long walks with Fanny twice a day, otherwise I stay home as advised. I’m grateful to have my beloved dog as a companion when walking in nature.

Now in the spring you will find different flowers everywhere and thus a variety of colors while bees are looking for nectar. This flower is as small as my thumb nail.Despite prevailing circumstances, life is good…

Comments

15 responses to “Life is good…”

  1. Minton Avatar

    Hundar är ett underbart sällskap och dom klagar aldrig. Så vackra blommor dom piggar också upp.
    Kramar från oss

    1. Anita Avatar

      😍

  2. bibletruth574550150 Avatar

    Once again you have some amazing picture and a wonderful post. God has truly blessed you with a good eye.

    1. Anita Avatar

      Thank you very much for your kind words.

  3. Anki Avatar

    Det är som här … jag kan röra mig fritt, men Lasse får hålla sig hemma … Skönt att se att ni har det bra i alla fall och så underbara bilder från dina och Fannys promenader. Åh, vad jag saknar en hund – och nu har jag ju inte ens någon som jag kan låna ibland …
    Ha det gott!

    1. Anita Avatar

      Känns så tragiskt med både Olle och Björn, förstår att du saknar dem båda och gärna skulle ha en egen hund. Kan inte fodervärd vara ett alternativ om det inte är tal om att köpa egen hund. Här är det väldigt vanligt att folk adopterar hundar som på ett eller annat sätt blivit övergivna. Vet inte om det finns något sådant i Sverige. Gissar att ni av olika skäl valt att inte ha egen hund för då hade du säkert haft det idag. Kramar från oss på Malta.

  4. Kristallina Avatar

    Härliga bilder, de lovar sommar. Visst är det underbart att du har Fanny som sällskap och tvärtom. Antar att du mestadels också hade varit hemma utan henne.
    Önskar dig detsamma. Have a nice and positive week ahead 😀

    1. Anita Avatar

      Tack så mycket Kristallina. Hade jag inte haft Fanny hade jag nog gått ut ändå, för motionen och den friska luftens skull. Men tack vare Fanny är jag ute oftare och gör många utflykter som jag inte skulle ha valt att göra själv. Sköt om dig och ha en fin fortsatt vecka!

  5. sussiejoh65 Avatar

    Underbara bilder 🙂

    1. Anita Avatar

      Tack Sussie. 🙂

  6. bpz3 Avatar

    Helt underbara bilder, hoppingivande:-)
    Då har ni ungefär samma “regler” som vi har här. Såååå skönt för dig att du och Fanny kan gå långa promenader och att livet för er två “goes on as usual”. Lite långtråkigt för din man kanske, men ni har ju en suverän terrass, där han kan vistas. Tänk på alla som är i riskgruppen eller har utgångsförbud som får sitta inne i en lägenhet utan balkong.
    Så du har rätt – life is good:-)

    1. Anita Avatar

      Tack snälla! Ja, det känns bra att jag har Fanny och att vi kan gå ut, lite trist bara att hennes favoritpark där hon sprungit varje dag sen hon var valp är stängd.
      Långtråkigt?? Hahaa… nä, han är då inte sysslolös kan jag lova och tak-terassen har han inte varit uppe på sen jag vet inte när. Han målar tavlor, kan även sitta i timmar och lösa sudoku, ibland sitter han framför datorn eller så funderar han på vad han ska laga för middag osv… 😉 Vi har det bra alla tre och hoppas du och maken har detsamma. Kramar!

  7. Lisa Coleman Avatar

    Gorgeous flowers. It’s great that you can get out and the best part is no one is around. 😊 glad you have your little companion. Fanny is a cutie!

    1. Anita Avatar

      Thank you Lisa! Yes, Fanny is a very valuable family member and as a companion during our nature walks here on the island. 🐾🐾🐕

      1. Lisa Coleman Avatar

        ❤️

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d