12 replies to “Just a Small Difference

 1. I’d guess you prefer the 2nd image either because you are right handed(?) or, more likely, because you read from left to right. Maybe a Chinese person would prefer the 1st? Just idle speculation… 😊

 2. Gillade Mikes kommentar – hahaha:-)
  Personligen har jag svårt att välja här, för på något sätt är de två olika bilder, trots att det egentligen bara är lite skillnad på dom.

  1. Skillnaden är inte så markant. Hade en annan som var mer tydligt, åt det kallare hållet men den gillade jag inte alls.

 3. Fina bilder båda två … och jag har svårt att bestämma mig, så jag gör inte det – bestämmer mig alltså. 🙂

 4. Fina bilder på fin blomma. Jag stannade upp och kikade på bilderna lite extra länge och märker att min blick dras till den andra bilden lite mer. Jag tror att det beror på att den har en varmare nyans. Intressant att läsa övrigas kommentarer 🙂 Särskilt tanken kring hur vi läser och om man är höger- eller vänsterhänt 🙂 Spännande tankar! Trevlig helg Anita!

  1. Tack för din kommentar Susanne. Den undre är något varmare men skillnaden mellan dem är ganska så liten. Hade en som var betydligt kallare men valde att inte lägga ut den eftersom jag inte tyckte om den men jämförelsen hade nog då blivit lite intressantare eftersom vi ser så olika på en bild.
   Trevlig helg & Take Care ❤

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star