The Tree

It’s been a while now since the last post so I’ve decided to try to post a picture a day from now on. At least one image a day either from my archive like the one above or a newly taken image.

My thoughts right now are mostly about organizing our move to Cyprus. It’s getting closer now, we leave Malta for good on 25th July 2021. I need to dispel my thoughts…
Nineteen days left.

“We walk from darkness to light,
From light back to darkness again,
From unknown to known,
Known back to unknown”

― Eric Overby

15 replies to “The Tree

  1. Thank you Brian, most probably the move from Malta will go smoothly while I myself mostly think about how it should go if it does not go as well as it should 😂

 1. It’s really good to hear from you. We missed you.
  I’m wishing you a peaceful move to Cyprus. I am counting down with you. 19dys more🎉

  1. Tack Anki, nej, vi har inte flyttat ännu men det är först nu som jag inser att vi ska flytta ganska så snart och det finns en hel del att tänka på och planera.
   Kramar från oss på Malta 🥰💙

 2. Ett träd som en bonsai. Väldigt vackert!
  Tror alla förstår att du har tillräckligt att tänka och göra inför flytten.
  Hoppas allt går bra och smidigt. Håller tummarna 😀

  1. Tack så mycket Kristallina. Det är först nu, när det bara är knappt tre veckor kvar, som jag inser att det är en hel del som måste organiseras.

 3. Vilka läckra bilder, speciellt den andra! Så det är sååååå nära en flytt! Mycket att organisera antar jag, men du har ju vanan inne. Himla roligt med avsikten att lägga upp en bild per dag. Väldigt modigt tänkt med tanke på alla flyttbestyr. Håller tummarna att allt går enligt planerna.

  PS. Maltanita – blir det crypranita framöver eller;-) DS.

  1. Tack Beate! Vet inte om jag har vanan inne, det var ju ett tag sen vi lämnade Sverige och att flytta från en plats till en annan på Malta känns inte riktigt lika stort som att flytta till ett annat land. Många detaljer och mycket logistik att tänka på :))
   En bild om dagen blir nog inte så svårt om jag inte dessutom behöver skriva något. Oftast är det just texterna som tar tid då jag har en förmåga att vrida och vända på orden i det oändliga. Nej, en bild och inget mer men bara tills vi åker, den 25 juli. Sen vet jag inte vad som händer…

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star