Just another Sunset..

Just another sunset, yes, but I love sunsets and no two are alike. I also like photo challenges and therefore decided to take part in Hammad Rai’s Weekend Sky challenge for the first time. Here we go…

The sky doesn’t just offer beautiful splashes of colours.
There is much more to be found if you raise your eyes and look at the sky.

All my images are from Paphos in Cyprus taken at different times. Hope you enjoyed!
And many thanks to Hammad who gave me the inspiration to show “my kind of different skies”.

Weekend Sky #79

14 replies to “Just another Sunset..

 1. Roligt med himmelska bilder, himlen är ju oftast föränderlig, utom i november hos oss. Solnedgångar är fascinerande, dina är av den mjuka men intensiva sorten, kanske beroende på den böljande landskapsilhuetten. Sen gillar jag mycket fågelflocken mot molnhimlen, fint med spräckligheten på flocken, det ger ännu mer liv åt bilden, underbart foto. Och så de eteriska slöjmolnen mot det karga landskapet. Vackert och drömskt.

  Liked by 1 person

 2. Härligt att se. Himlen är alltid intressant och föränderlig. Jag är med i en grupp på MeWe som kallar sig Sky Watchers. Där kan man se de mest fantastiska molnformationer och färgerna.
  Väldigt vackra foton!

  Liked by 1 person

 3. I certainly did enjoy your beautiful pictures:-) De två solnedgångarna är magiska. Dessutom njöt jag av de somriga bilderna så här i slutet av november. Så läckra bilder. Tack för värmen som får mig att glömma de tio centimeter snö som fallit sedan igår…

  Svar: Stort tack för din kommentar. Det gröna du såg var en stickling som kommer från den japanska Shiso kryddan. Har haft den i mera än 10 år, men för några veckor sedan tackade den för sig. Misskötsel?! Troligen. Men jag räddade en stickling. Får se om jag planterar den… Du har helt rätt, odla pch plantera tillhör inte mina styrkor;-)

  Liked by 1 person

  1. Konsigt, vet att jag svarade dig men nu har jag glömt vad fast jag tror att jag nämnde nåt om att jag odlat egna tomater för första gången nu på ålderns höst ;))

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star