4 replies to “Gamla Stan

 1. Nu börjar jag förstå varför du inte är så värst förtjust i Google+. Den här bilden gör sig betydligt bättre på en “riktig” blogg. Åsså slippa man klickandet också.

  Like

 2. Nu ser jag att din blogg i den fina headern har blivit till “Blickfång”. Är ju lite dum i huvudet, men när ändras text och bild – jag menar hur ofta, typ en gång per dag/timme eller.
  Har en känsla av att jag ligger långt efter med min IQ, men det är ju iaf inget nytt-)
  PS. Du och några til hade ju efterfrågat en lista på alla som skyltar på söndagar. Vilken länk vill du ha? Den till Google+, den här eller båda. Du får båda om du vill 🙂

  Like

  1. Tack för dina rader 🙂 Snälla Beate !! Dum i huvudet är det sista du är. Det är bara jag som inte kan bestämma mig varken när det gäller namn på blogg eller bild för header. Bloggnamnet ändras inte automatiskt, bara i min hjärna. Bilderna skiftar slumpvis och jag vet inte hur ofta men flera gånger per besök och vid reload. Bloggen är som sagt inte färdig och det känns lite trögt att komma igång. Känns just nu som jag inte heller har helt klart för mig själva syftet med bloggen.
   Om några timmar går flyget tillbaka Malta och åter hemma faller förhoppningsvis bitarna på plats och inspirationen kommer tillbaka.

   Roligt att du är så framåt när det gäller Skyltsöndag !! På Google+ kommer jag bara lägga in bilder sporadiskt i framtiden så en länk hit passar nog bäst. Men.. som sagt, min nya blogg är inte helt klar ännu..

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star