Skyltsöndag

IMG_2189Ännu dröjer det innan badsäsongen är igång men den mjuka sanden är man av naturliga skäl rädd om. I bakgrunden syns Golden Bay, öns enda strand med  gyllene gul sand. Mellieha / Malta.

Att skylta på söndagar är Pumitas idé. Beate håller numera i trådarna och fortsätter att inspirera oss andra. Roligt och öppet för alla 🙂


Publicerat

i

Comments

4 responses to “Skyltsöndag”

 1. bpz3 Avatar

  Den färgglada skylten gillar jag skarpt. Åsså gillar jag konstigt nog ordet “trample”. Det är ju så nära “trampa på”. Fråga maken, då jag inte ens visste att trample fanns på engelska. Se, vad man lär sig:-) 1 000 tack för skyltningen!

  Svar: Just nu visas det en ljusgrå header med vit text “Blickfång” och underrubrik.
  Om du vill ha ett ärligt svar på din fråga så kommer det här: Just den gråa headern ska bort.
  Skiftande headers fungerar bara om de skiftar efter några sekunder, inte någon gång då och då. Har reloaded sidan, men den gråa headern är kvar.
  Personligen är jag inte så förtjust i skiftande headers, de förbryllar bara och säger egentligen ingenting.
  I ditt fall är den färgglada “Båtheadern” givet tycker jag. Den är fantastisk. Dessutom är den karakteristisk för just din ö, som du ju bor på och ska berätta om. Det ser jag verkligen fram emot som jag alltid gjort.
  Syftet med din blogg (i mina ögon) är att visa alla dina läsare just det du alltid gjort – livet på Malta. Å det ska du fortsätta med. Dina bilder är ju helt fantastiska och alla njuter av dem som du vet 🙂

  PS. Du stack hem precis rätt dag. Snö, isvindar och allmänt blä här i huvudstaden 🙁 DS.

  1. Anita - Malta Avatar

   Tack för synpunkter Beate, de uppskattas verkligen!! Tyckte den grå var vit och neutral för att ge mer fokus åt mina bilder. Nu ser den verkligen grå ut även i mina ögon. Håller med om att skiftande headers inte är bra men gillar ju vovven 😉 Får se hur det blir när jag tänkt färdigt vilket kan ta sin tid 😉

   1. bpz3 Avatar

    Hu har en havsbild dykt upp i din header. Den är vacker, men slår varken den fina båten och vovven. Du kan ju alltid kompromissa och lägga vovven i en ruta i högerspalten. Det är många som gör så – ja, inte kanske med vovvar men med andra bilder som apititretare.

    Å du – en header är en header (å japp, jag är smärtsamt medveten om att jag borde byta ut min efter alla år), men det är ju ett slags varumärke. Å dina läsare vill ju gärna känna igen sig. Dina inlägg är ju något annat – de är ju dagliga bidrag och löpande.

    Det som är riktigt roligt är att många bloggare ändrar sina headers regelbundet. Det konstigaste är att man knappt märker det… Motsägelsefullt eller hur!?

 2. Gärdsmygen Avatar

  Trample!! Vilket ord! Skön bild som får mig att längta till stranden.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d