8 replies to “Förgängligt

 1. Nog för att jag kan ta en drink men det brukar allt stanna vid en och inte med så mycket starkvaror – men färgstark var bilden och det ser onekligen läckert ut!

  Like

 2. Hahaha! Det som glädjer mig allra mest här är priset på Vodkan. Jag menar jämfört med 270 spänn på systemet så…
  Bubbel dricker jag inte. Öl och vin är nog det som gäller för mig. Men på “gamla” dagar har jag faktiskt börjat uppskatta Mojito. När det är 30 grader i solen då gör den drinken underverk. Fast varje gång vi beställer en sådan ber vi dom att skippa socker och Fanta, bara vanligt vatten. Mums. Som du förstår var det länge sedan jag/vi drack en Mojito…

  Like

 3. Ja champagne tackar jag inte nej till! Spriten står jag gärna över. Färgglad och härlig bild! Om du haft extra besökare på bloggen så tipsade jag några vänner på facebook om din blogg. Har en vän som är där nu och en annan som ska dit om ett par veckor. Ha det bra!

  Like

 4. Jag kan bara hålla med dig, både om spriten och om det färgglada! Sprit är ju inte ens gott (bortsett från rom)!
  Ditt foto är mer lockande än innehållet – om du förstår hur jag menar!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star