12 thoughts on “På gammalt vis

 1. Gammal är äldst! Slår vad om att den där vinschen fortfarande funkar!
  Å vilken underbar bild igen 🙂 Behövs här hemma, det är nämligen valborgsgrått med enstaka regnstänk och 13 grader…

  Like

 2. De kunde skapa fiffiga grejer också “förr i tiden”. Fungerar säkert än i dag! Härligt med blå himmel i din bild, här är det mulet, grått och blåsigt Typiskt 1:maj väder tror jag, regnet hänger i luften så folk vågar inte gå ut. Det är alldeles tomt på vår promenadväg.
  Ha en skön dag!

  Like

 3. Svar: Din blogg ser helt normat ut – eller normalt och normalt! Den är ju vassare än många andra om man säger så med världens bästa bilder :-)))
  Okej även på iPhone.

  PS. det där med rss-flöde har jag skippat, av den enkla inledningen att jag ju har en blogglista till höger i min blogg och dessutom en favoritmapp i Google som jag följer/läser då och då. Personligen blir jag vansinnig på konstanta “pling-pling”meddelanden om nya inlägg/kommentarer under dagen. Jag vill läsa bloggar och kommentarer när jag känner för det /har tid. Vill inte känna press eller bli hispig. Vill ju njuta av bloggandet. Men många gillar ju sådant så. Alla är vi olika.

  Like

 4. Svar igen: Det är som sagt inga problem alls för mig att kommentera hos dig. Kolla här förresten:

  http://www.freedomtravel.se/2015/05/att-kommentera-pa-bloggar/

  om du vill se vilka problem hon stöter på. Då är det inte roligt längre. Men hon är duktig på WP och gör saker som jag inte ens förstår. Men det gör säkert du – förstå alltså. Dessutom är deras reseblogg suverän tycker jag. Du gillar den kanske också…

  Like

 5. Det var rejäla saker som inte gick sönder och om…. kunde man fixa det själv. Påminner mig om fönsterhissar i bilen som jag saknar fortfarande 😉
  Gillar färgerna så mycket på era husväggar. Härliga färgkombinationer med en blå himmel dessutom.

  Like

  1. Tack för dina rader Kristallina. Ja, färgen på den honungsgula väggen är lik den vi har här på ön och himlen som så ofta blå men bilden är tagen i Gamla Stan i Stockholm.

   Like

 6. Ser att bilden är från Stockholm, annars hade jag också gissat på Malta. Hur som helst hittar du alltid så snygga fotomotiv! Du har öga för de där små detaljerna! Ha en skön fortsättning på helgen! Kram

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s