17 thoughts on “Framåtanda

 1. Herregud tjejen – hur f*n fick du till den bilden? Ytterligare ett av dina (många) mästerverk. Som du vet är jag ingen kattmännisa (heller), men jag beundrar ditt sett att fota och inte minst sätta en så fyndig rubrik till bilden.
  Detaljerna i kattens ögon är helt otroliga för att inte tala om alla hårstrån. Här visade du nog framåtanda du med – med eller utan makro…

  Like

 2. Svar: Svar: När jag kommenterar hos dig måste jag alltid ange mitt lösenord till mitt gmail e-postkonto. Den verifieringen gäller 24 timmar. Sedan ändrar WP tillbaka det till bpz3 varken jag vill eller ej. Men det har jag ju bloggat om någon gång. Tur att de flesta är stammisar hos dig och mig, då vet man att ni ändå har antingen rss flöde eller länklista till den “riktiga” bloggen.

  Like

 3. Ett helt fantastiskt foto på denna calico-tjej! Alla trefärgade katter är honor. Visste du det? Hon är så vacker. Kan ana att hon varit i slagsmål någon gång, ser ut så på örat.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s