17 thoughts on “Framåtanda

 1. Herregud tjejen – hur f*n fick du till den bilden? Ytterligare ett av dina (många) mästerverk. Som du vet är jag ingen kattmännisa (heller), men jag beundrar ditt sett att fota och inte minst sätta en så fyndig rubrik till bilden.
  Detaljerna i kattens ögon är helt otroliga för att inte tala om alla hårstrån. Här visade du nog framåtanda du med – med eller utan makro…

  Gilla

 2. Svar: Svar: När jag kommenterar hos dig måste jag alltid ange mitt lösenord till mitt gmail e-postkonto. Den verifieringen gäller 24 timmar. Sedan ändrar WP tillbaka det till bpz3 varken jag vill eller ej. Men det har jag ju bloggat om någon gång. Tur att de flesta är stammisar hos dig och mig, då vet man att ni ändå har antingen rss flöde eller länklista till den ”riktiga” bloggen.

  Gilla

 3. Ett helt fantastiskt foto på denna calico-tjej! Alla trefärgade katter är honor. Visste du det? Hon är så vacker. Kan ana att hon varit i slagsmål någon gång, ser ut så på örat.

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s