I väntan på värme

IMG_9203-PSP-MCNu är det varmt här på ön kan jag lova ! De flesta ligger på klipporna och steker sig eller plaskar i havet. IMG_9216-PSPHavspromenaden är nästan öde men inte framåt kvällen då det är ljuvligt ljummet här.
Då syns ett vimmel av folk av alla de slag som trängs med gatuförsäljare som säljer krimskrams och annat smått och lite gott.Img_8297-PSP-2Själv sitter jag i skuggan under ett träd mitt på dagen och dricker en Virgin Mojito i väntan på att havstemperaturen ska stiga ett par grader till… Img_8663-PSP-2…underhållen av maken som försöker vara rolig. Valde han rom i sin iallafall ?
Tycker snarare min ser ut att vara mer färgad av den starka drycken 😉

Ja, vi sitter faktiskt vid samma bord vid samma tillfälle men mitt ständiga mixtrande med kameran kan ge lite olika effekter.
Vilken Mojito skulle du välja om man nu bortser från om den innehåller rom eller inte
??

Fler Helgbilder hos Marit

13 thoughts on “I väntan på värme

 1. Nu vet jag ju inte hur en Mojito SKA se ut – men jag gillar färgerna i första bilden bäst 🙂 De är varmare. Andra bilden är ju roligare 😉 men man kan ju inte få allt!
  Det ser lugnt ut på strandpromenaden. Ligger alla på Plajjan? Där eller hemma i luftkonditioneringen kanske? 😉

  Like

 2. Det så varmt ut og da må man roe ned og få i seg noe fukt, på den ene eller andre måte,
  Ha en deilig dag.
  Klem fra nord

  Like

 3. Lockande foton.
  Strandpromenader som denna har alltid fascinerat mig.
  Mojito? Nej, tack. men den första ser trevligare ut med fräscha myntablad.

  Like

 4. Hahaha! Hade utan minsta tvekan tagit din Mojito, det finns ju mera kvar i glaset ,-)
  Men – det där med virgin stör mig liiiiiiite. Så då dricker jag upp din först, sedan så sveper jag makens 😉

  Like

 5. Me again: Man (=jag) ska läsa HELA inlägget – inte bara “ta in” två Mojitos 😉 Dessutom ska man (=jag) inte kommentera från iPhonen, där man knappt kan se bilderna…

  Så med tanke på att vi nu pratar foto och inte innehåll på Mojiton så väljer jag ettan. Den är en fröjd för ögat med ljuset på myntan och färgen. Makens gillar jag mest för att han har lekt med drinken, vilket jag kunde ha gjort. Men den är “mosigare” p g a att myntan försvunnit in i drinken.

  Like

 6. Ja din Mojito ser klart aptitligare ut trots att jag inte gillar Mojito. Härligare färger på själva drinken. Men bordet har härligare färg på bilden med makens drink. Och så har han ju skojat till det lite 🙂 Så himla skönt att slå sig ner och ta en drink. Det är du värd!!

  Like

 7. Vilka bilder och vilken himmel, helt underbart! Här har vi ju mer eller mindre blivit snuvade på sommarvärmen, fast jag är samtidigt glad att det inte är den hetta som det var förra sommaren. Kul att läsa att du behöver några grader varmare i vattnet innan du går i. Jag badade i havet i Skåne i söndags, då var det 16,5 grader 🙂 Men jag kan inte påstå att jag njöt, var nog mer en grej att jag SKULLE bada i havet när jag var där.

  Det där med Instagram, jag tror att det krävs en smartphone för att ha det, det är ju en app som ska laddas ned. Jag skaffade dock inte min smartphone för kamerans skull, utan för alla andra finesser som medföljer. Man kan ju mer eller mindre planera och styra hela sitt liv med den.
  Ha det gott!

  Like

  1. PS. Har aldrig smakat mojito och är inte så mycket för alkohol. Skulle dock gärna se cola i det där glaset med all den krossade isen. 🙂

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s