En plats i stolen

Img_9288-PS25 grader i medelhavet och ännu inte doppat tårna ! Nu är det väl ändå dags när de äntligen satt ut solstolar och parasoller på klipporna nere vid Fond Ghadir Beach här i Sliema. Ska visst bli 37 grader till helgen. Funderar lite till på saken. Vill ju helst att det ska vara spegelblankt också !!Img_7676-2-PSPTar en paus i arbetet här hemma, glömmer havet för stunden och ger mig istället ut på terrassen med kameran och fångar den här lilla krabaten. Går in till mitt skrivbord och sätter mig framför datorn. Bestämmer mig för att bada men inte just idag. Det räcker bra med bara tanken.

Igår kväll smidde jag tusen planer – i morse gjorde jag som vanligt

Torsdagstema

17 replies to “En plats i stolen

 1. Du gör rätt, uppskjut till i morgon det du kan göra idag! Badvattnet är säkert mycket behagligare i morgon och det vore tråkigt att ta premiärdoppet fel dag! Fint kryp du har fångat på bild! Ha det bra på dinö!

  Like

 2. Åh vad mysigt det såg ut på klipporna när solstolarna kom dit. Det hade jag gillat (men badat hade jag inte heller gjort, du är inte ensam om att vara en badkruka)!

  Like

 3. Eftersom det står två solstolar med parasol där på klippan (vilken service förresten!) tycker jag att du tar med dig maken så kan han doppa tårna och berätta för dig hur det kändes 😉
  37 grader och 25 grader i vattnet – tror t o m jag skulle doppa hela mig då, men jag är inte så förtjust heller att bada i öppet hav. Vet egentligen inte varför.

  Den andra bilden är så otroligt läcker med gladfärger. Biet (?) kramar ju blombladet. Ser nästan ut som ett barn som kramar en nalle. En sådan bild försökte jag mig på igår, när en stor, fet humla mumsade på min lavendel på balkongen. Kan väl säga som så att mitt foto hade ingenting gemensamt med ditt.

  Like

 4. det er noe veldig sommeraktig over stoler på klippene. Men hr du ikke dyppet tærne ennå? Du verden.
  Jeg skjønner det der med flatt hav, er ikke overvettes begeistret for for mye bølger, men …
  Koselig bilde av sulten bie .
  Ha en vakker dag og en klem fra nord. 🙂

  Like

 5. Intensiva och vackra färger! 🙂
  25 grader? Ja, då är det ju nästan tillräckligt varmt 😉
  Men när du skriver om temperaturen som är att vänta, 37 grader, så känner jag, från djupet av min själv, att den värmen saknar jag INTE – oavsett hur mycket det kan regna i Sverige 😉 och det är ju en rätt skön känsla 🙂
  Gillar den sista raden om planer och när morgonen kom … Ibland är planerandet det drömmande man behöver för att kunna trivas med att det är precis som det är!

  Like

 6. Två helt underbara foton! Skulle gärna slå mig ner där i solstolen bredvid dig och jag tror faktiskt jag skulle bada också 🙂 Och det lilla på biet på blomman är ju helt fantastiskt vackert, så fina färger! 37 grader låter varmt, men vet att många i Sverige saknar värme nu. Vi hade 31 i Österrike idag. Ha det bra!!!

  Like

 7. I Nerja har det varit upp till 40 gr och här i Södermanland så är det sol blandat med ösregn och åska. Vet inte vad jag föredrar men 25 gr i havet är ju toppen – så hoppa i du!
  Sköna bilder!

  Like

 8. Så mänskligt det där, ordspråket alltså, och så sant, jag smider och smider, något blir av men för det mesta gör jag som vanligt.
  Men snälla Anita – Vattnet är underbart, ta ett dopp, du kommer INTE ångra dig. Ser i första bilden att havet väntar på dig.
  /Kiki

  Like

 9. Men jösses, den där platsen slår jag mig gärna ned på, säg till om du vill ha sällskap så kan vi avverka några timmars prat där i skuggan under parasollet… men jag kommer definitivt ta ett dopp då och då, för 25 grader är inget att fundera över, det är ju nästan för varmt 😉

  Gillar de blå nyanserna i första bilden och horisonten som en rak linje över bilden, jättesnyggt! Kanonfin makro i bild nummer två, det är ju så man kan ta på getingen.

  Like

 10. Men åååhhhåhhhåhhhå jag blir ju tårögd av den första bilden – så himlans underbart ljuvligt vackert somrigt fantastiskt läckert soligt blått!
  Och så har du inte badat än – tokfia!

  Like

 11. Den utsikten skulle jag vilja ha nu. Wow säger jag och jag kommer som ett skott 🙂 Jag en badkruka tror faktiskt att jag skulle våga här. Den bilden är ljuvlig och tack för du visar.

  Like

 12. Jo, hörde av sonen att det skulle bli +37 grader på Malta, och det är tufft i värmen ( hoppas dock att han har ac på jobbet!) jag skickar bilder från kyliga roslagen där vi inte kan sitta ute på kvällarna för det är så kallt!

  Dina färgglada bilder är fantastiska!!!..såklart ska du bada nu!! 🙂

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star