En plats i stolen

Img_9288-PS25 grader i medelhavet och ännu inte doppat tårna ! Nu är det väl ändå dags när de äntligen satt ut solstolar och parasoller på klipporna nere vid Fond Ghadir Beach här i Sliema. Ska visst bli 37 grader till helgen. Funderar lite till på saken. Vill ju helst att det ska vara spegelblankt också !!Img_7676-2-PSPTar en paus i arbetet här hemma, glömmer havet för stunden och ger mig istället ut på terrassen med kameran och fångar den här lilla krabaten. Går in till mitt skrivbord och sätter mig framför datorn. Bestämmer mig för att bada men inte just idag. Det räcker bra med bara tanken.

Igår kväll smidde jag tusen planer – i morse gjorde jag som vanligt

Torsdagstema


Publicerat

i

Comments

17 responses to “En plats i stolen”

 1. Violen på Brandholmen Avatar

  Du gör rätt, uppskjut till i morgon det du kan göra idag! Badvattnet är säkert mycket behagligare i morgon och det vore tråkigt att ta premiärdoppet fel dag! Fint kryp du har fångat på bild! Ha det bra på dinö!

 2. Anne Avatar

  Åh vad mysigt det såg ut på klipporna när solstolarna kom dit. Det hade jag gillat (men badat hade jag inte heller gjort, du är inte ensam om att vara en badkruka)!

 3. BP Avatar

  Eftersom det står två solstolar med parasol där på klippan (vilken service förresten!) tycker jag att du tar med dig maken så kan han doppa tårna och berätta för dig hur det kändes 😉
  37 grader och 25 grader i vattnet – tror t o m jag skulle doppa hela mig då, men jag är inte så förtjust heller att bada i öppet hav. Vet egentligen inte varför.

  Den andra bilden är så otroligt läcker med gladfärger. Biet (?) kramar ju blombladet. Ser nästan ut som ett barn som kramar en nalle. En sådan bild försökte jag mig på igår, när en stor, fet humla mumsade på min lavendel på balkongen. Kan väl säga som så att mitt foto hade ingenting gemensamt med ditt.

 4. Mormor Avatar
  Mormor

  det er noe veldig sommeraktig over stoler på klippene. Men hr du ikke dyppet tærne ennå? Du verden.
  Jeg skjønner det der med flatt hav, er ikke overvettes begeistret for for mye bølger, men …
  Koselig bilde av sulten bie .
  Ha en vakker dag og en klem fra nord. 🙂

 5. Eva (@evatrillian) Avatar

  Intensiva och vackra färger! 🙂
  25 grader? Ja, då är det ju nästan tillräckligt varmt 😉
  Men när du skriver om temperaturen som är att vänta, 37 grader, så känner jag, från djupet av min själv, att den värmen saknar jag INTE – oavsett hur mycket det kan regna i Sverige 😉 och det är ju en rätt skön känsla 🙂
  Gillar den sista raden om planer och när morgonen kom … Ibland är planerandet det drömmande man behöver för att kunna trivas med att det är precis som det är!

 6. Mias Mix Avatar

  Två helt underbara foton! Skulle gärna slå mig ner där i solstolen bredvid dig och jag tror faktiskt jag skulle bada också 🙂 Och det lilla på biet på blomman är ju helt fantastiskt vackert, så fina färger! 37 grader låter varmt, men vet att många i Sverige saknar värme nu. Vi hade 31 i Österrike idag. Ha det bra!!!

 7. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  37 grader det låter inte lockande, skulle ligga i vattnet hela dagen 😉
  Om det fläktar från havet skulle jag slå mej ner i en av solstolarna ett tag.
  Fin bild på “biet”
  Ha en skön kväll 😉
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/07/16/11141122-torsdagstema/

 8. ceciliaartista Avatar

  I Nerja har det varit upp till 40 gr och här i Södermanland så är det sol blandat med ösregn och åska. Vet inte vad jag föredrar men 25 gr i havet är ju toppen – så hoppa i du!
  Sköna bilder!

 9. Kristallina Avatar

  Härliga bilder och färgerna… helt underbara. Jag skulle nog också hoppa i vattnet. 37 grader kan jag däremot gott vara utan.

 10. kiki freese Avatar

  Så mänskligt det där, ordspråket alltså, och så sant, jag smider och smider, något blir av men för det mesta gör jag som vanligt.
  Men snälla Anita – Vattnet är underbart, ta ett dopp, du kommer INTE ångra dig. Ser i första bilden att havet väntar på dig.
  /Kiki

 11. Stare Ström Avatar

  Vilka krav du har på bad!!! 🙂

 12. Hanna Avatar

  Men jösses, den där platsen slår jag mig gärna ned på, säg till om du vill ha sällskap så kan vi avverka några timmars prat där i skuggan under parasollet… men jag kommer definitivt ta ett dopp då och då, för 25 grader är inget att fundera över, det är ju nästan för varmt 😉

  Gillar de blå nyanserna i första bilden och horisonten som en rak linje över bilden, jättesnyggt! Kanonfin makro i bild nummer två, det är ju så man kan ta på getingen.

 13. Anni Avatar

  Men åååhhhåhhhåhhhå jag blir ju tårögd av den första bilden – så himlans underbart ljuvligt vackert somrigt fantastiskt läckert soligt blått!
  Och så har du inte badat än – tokfia!

 14. Inger Ekströmer Avatar

  Den utsikten skulle jag vilja ha nu. Wow säger jag och jag kommer som ett skott 🙂 Jag en badkruka tror faktiskt att jag skulle våga här. Den bilden är ljuvlig och tack för du visar.

 15. Steve Avatar

  37°C. Då är det väl klart är klart att det ska vara spelblankt oxå!

 16. Susjos Avatar

  Jo, hörde av sonen att det skulle bli +37 grader på Malta, och det är tufft i värmen ( hoppas dock att han har ac på jobbet!) jag skickar bilder från kyliga roslagen där vi inte kan sitta ute på kvällarna för det är så kallt!

  Dina färgglada bilder är fantastiska!!!..såklart ska du bada nu!! 🙂

 17. puspita1010 Avatar

  Älskar din blogg. Förtsätt skriva bästa du.👍. Kolla gärna in på min blogg. Den heter http://www.minlivblog.wordpress.com
  Hoppas att du gillar.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: