Drycker lite hit o dit…

Img_2429-PS-MCHos Crow´s Nest Pub finns gott om drycker. Öl har producerats i hela 7 000 år !! Arthur Guinness började sälja det mörka ölet 1759.
Alltså betydligt senare, nästan igår, bara tvåhundra år innan jag själv föddes 😉

Cappuccino, så vanlig i Italiens sköna land. Inget märkvärdigt med bilderna förutom ett par olikheter. Den till vänster har något som inte den högra har men skulle i mitt tycke vara bättre om den hade än den vänstra 😕Img_6306-PSP-2Finner en urdrucken sötsliskig men glad Slurpee. Skulle hellre sett en full mugg med isande Smoothie här.

Idag har vi 34 grader och totalt vindstilla på ön. Som gjort för ett dopp i havet 🙂

Klicka gärna på kaffekopparna så syns olikheterna tydligare.

Tisdagstema – En utmaning för din kamera varje tisdag / Veckans tema Dryck.


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

16 responses to “Drycker lite hit o dit…”

 1. Klimakteriehäxan Avatar

  Kråkboet gillar jag. MEN jag går bet på din cappuccino- gåta. Hur jag än glor ser bilderna likadana ut? Vad är det jag missar????

 2. Violen på Brandholmen Avatar

  Bra skyltat om man vill gå på pub och ta sig en Guinness och det gör jag gärna. Stiftade bekantskap med den drycken på Irland för några år sedan och dricker en då och då trots att jag inte är någon öldrickare. Spännande förvecklingar om cappuccinokopparna, får ta mig en funderare till.
  Ha det bra på din ö! Avundas dig inte den höga temperaturen. Det är skönt med värme men i mer lagom dos för en nordbor!

 3. Mormor Avatar
  Mormor

  Nye briller, straks og med en gang, finner ikke ut av det. Kommer til å bli krossøgd før jeg gir meg.
  MEN, flotte bilder.
  Klem fra nord 🙂

 4. bpz3 Avatar

  Alltså den puben verkar ha ett bra sortiment – Guiness OCH tysk öl, vilket den bayerska flaggan lovar. Med andra ord kommer de störtsta turistgrupperna från England och Tyskland som kommer till Malta vara nöjda 🙂

  Så du är född 1959. Det hade jag aldrig trott! Trodde du var typ 45 år gammal eller så.

  Gåtan med Cappuccino-bilderna klarar jag inte heller, MEN för en gångs skull ser jag en skillnad mellan bilderna: den högra är mörkare och mera distinkt i färgerna än den vänstra. Alltså det är då mina ord – inga fototermer här inte 😉 Tror du har lekt i PS. Hoppas du avslöjar lösningen på gåtan.

  34 grader – ja, vad ska jag säga. Tror du vill nog ändå inte byta med mig. 18 grader och grått, grått, grått. På morgonen är det 1-14 grader…

 5. Cecilia Artista Avatar

  Gillar f a din första bild med den läckra fartfyllda skylten. En god öl kan vara OK för mig någon gång men annars så är det vin som gäller.
  När det är så varmt i luften är det skönt att plaska runt i Medelhavet!

 6. Mias Mix Avatar

  Jättefina skyltar men Guiness är lite för mycket för min smak, dricker hellre en ljus öl när jag är riktigt törstig. Förutom färgnyanserna så hittar jag ingen skillnad på bilderna hur länge jag än letar…
  Njut av värmen och ta dig ett dopp om du inte gjort det ännu!! AC är ett måste när det är varmt, vilken tur att ni har det. Det hade de inte i Österrike så största fördelen med att komma hem är ett svalt sovrum. Här regnar det just nu och jag saknar redan vädret i Österrike.

 7. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  34 grader och vindstilla nej tack, bara tanken gör mej svettig 😉
  Ser bara att den högra är mörkare än den vänstra.
  Hoppas det svalnar av nu till kvällen
  Ha det bra
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/07/21/11144230-tisdagstema/

 8. Stare Ström Avatar

  Kråkboet gillar jag mest! Om kaffekopparna ser jag bara, spontant, att du har lyft fram detaljerna mera i högra bilden, mera kontrast.

 9. paulamerio Avatar
  paulamerio

  Hej, jag ser också bara en skillnad i kontrasterna där den högra är mörkare, bla. örat.
  Guinness blir man mätt av, så mäktig tycker jag den är, god om man tar en, vill man dricka några öl en kväll föredrar jag ljusare lättare öl. Jag byter inte till din sol, även om jag snart får ett sammanbrott av allt regn som trillar ner vareviga dag., Men naturen, jag har aldrig sett sådan sommargrönska…Ha en fin vecka

 10. kiki freese Avatar

  Jag säger ja tack till rubbet, drycker som tilltalar mig.
  /Kiki

 11. Beppan Avatar

  Åh denna ljuva värme…. Hoppas den finns kvar framöver 🙂
  Härliga bilder med mustiga färger. Gillas mycket!
  Dock inte själva dryckerna – te- och vinälskare som jag är.

 12. Anneli - A'la Foto Avatar

  Härliga bilder med massor av färger! Fint fångat! Oj vad galet! Jag lider med er men ni får leva i havet så länge det är som det är! 🙂

 13. Steve Avatar

  Jag är vare sig kaffe- eller ölkonnässör, men skyltarna är fina och en ljus öl till snapsen till surströmmingen eller smörrebrödet slinker alltid ner.
  Vad gäller bilderna på kaffekopparna så sätter du mig på pottan. BP kanske klarar det, hon brukar ju se allt och lite till i bilder.

 14. annettejuhlin Avatar

  Vacker skylt, gillar färgerna. När det gäller drycker är det dock kaffet som lockar mest, är galen i cappuccino. Men du måste berätta vad skillnaden är mellan kopparna, jag ser bara att den ena är skarpare och i en annan ton än den andra..?? Klurar på din text till bilderna också och förstår ingenting där heller 😉

 15. Inger Ekströmer Avatar

  Ojoj det var varmt det och då är det nog bästa att ligga i plurret. Härliga bilder som alltid hos dig. Kan det var socker? Nej cappuccino ska vara utan tycker jag.

 16. Marit Johansson Avatar

  Mörkt öl är jag inte mycket för men en ljus tar jag gärna, eller en cappuccino 🙂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: