Huvudsaker

L1070043-PSP-2En tryckande värme på 35 och 25-gradigt vatten lockar till årets första dopp. En kort period fanns solstolar och parasoller nere på klipporna vid havet.
Det finns det inte idag. Lärde mig iallafall en sak och det är att ….ha något på huvudet nästa gång för att inte drabbas av solsting mellan de svalkande doppen. Img_1727-PSP-M-PSP2Årets “Sliema Street Art Festival” har passerat. Visar ett smakprov från förra året. Det här årets var inte riktigt lika bra men vem gillar inte festivaler.
Ett roligt och betydelsefullt avbrott i vardagens rutiner 😉

  Bilder från årets festival kommer så snart jag sorterat färdigt.

Torsdagstema

13 thoughts on “Huvudsaker

 1. Vilka läckra solhattar! Bra sätt att skydda sig i solen men jag tycker det ofta blir ännu varmare med hatt så jag fuskar ibland! Har svårt att ta in att ni har så varmt, 35 grader är i mesta laget om man inte kan sitta i skuggan med något kallt att dricka! Ser fram emot bilderna från årets Street Art Festival!
  Ha det bra på din ö!

  Like

 2. Hattarna är riktigt läckra och tjejens hatt är ju till och med i min favo färg 😉 35 grader och 25 grader i vattnet – då borde ju ett dopp vara riktigt svalkande. Annars är det just nu vid Costa Blanca i Spanien då det är lika varmt som på Malta, men vattentemperaturen ligger på 30 grader. Ja, jag skulle ju inte klaga, men ändå 😉

  Så läcker din street art är. Hoppas du har fotat massvis även från årets festival, även om du tyckte att den inte var lika bra. Alltid roligt att se vilka skapelser dessa duktiga artister gör.

  Like

 3. Vilka läckra hattar. Tjejens matchar till och med handduken! Tittar gärna på lite Street art så jag ser fram mot fler bilder.

  svar: Jodå, sköldpaddan var äkta. Den hade en kompis på en annan sten. Hoppas de får bo inomhus under vintern!

  Like

 4. Härligt foto på paret med hattarna!
  Håller mig till solskärm – har så mycket hår så jag storknar i värmen om jag sätter på mig hatt också.
  Fjolårets exempel på streetart gillas skarpt!

  Like

 5. Klart man gillar festivaler av olika slag. Ja du solhatt det är inte dumt det och ett måste även för mig när jag är ute på motionsrundan i gassande sol för inte alltid jag hinner upp med tuppen. 25 grader det är en temperatur som passar mig så jag borde nog bosätta mig på din ö. Ha en fin torsdag afton.

  Like

 6. Kul med streetart-festival, det livar upp med sådant.
  Och jag blir glad när jag läser att du äntligen badat 🙂 25 gradigt vatten är ju omöjligt att stå emot i den tryckande värmen ni har. Jag älskar att bada när det är varmt. Tror faktiskt att värmen är på väg hit nu eftersom min man har gått på semester idag 🙂 själv ligger jag sjuk men hoppas på att kunna åka hem imorgon!

  Like

 7. Snygg konst och kul med festival! Ser fram emot årets bilder! Har kompisar som är på semester på Malta just nu och de lägger ut massa fina bilder på facebook. Du bor verkligen i ett paradis! Men de är i Mellieħa.
  Keps på huvudet måste jag alltid ha i värmen, annars kommer migränen direkt. Har varit så de sista åren. Gillade det inte alls i början men nu har jag vant mig. Ligger jag och solar lägger jag en sjal eller handduk över huvudet.
  Njut av din värme för här hemma saknar vi den. Men i och för så har ju vi blåbär istället 😉 Kram

  Like

 8. Du fortsätter och gotta dig i värmen, har det blivit något dopp än? Verkar som om hela Europa har det varmt och skönt utom vi häruppe i nord, här är det fortsatt höstkänsla. Gillar bilden med det solande paret, du har fått till en bra vinkel som visar den sköna stilen utan att avslöja för mycket av dem. Hattar verkar vara populärt den här sommaren, oavsett väderlek. Här går var och varannan runt med hatt och visst är det stiligt. Spännande med street art-festivalen, ska bli kul att se dina bilder. Själv har jag fotat OpenART här i Örebro i två dagar, man hittar nya vinklar och nya detaljer varje gång man tittar 🙂 Ha det bra!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s