Mellan raderna…

Vi får bara en resa genom livet, så glöm inte bort att stanna upp ibland och lukta på blommorna IMG_7838Småkryp och insekter av alla de slag syns till min glädje alltid någonstans ute på vår terrass. De är oftast kloka nog att ta tillfället i akt, att stanna upp ett tag, innan de ger sig vidare ut mot nya mål och äventyr.Img_8722Nu var det ju meningen att det skulle bli skärpa på BÅDA vingarna men jag tycker fjärilen blev.tillräckligt.bra ändå för att känna lusten att gärna försöka igen och igen och igen…

En positiv inställning kanske inte löser alla problem med den gör de till en mer njutbar upplevelse
GRANT FAIRLEY

Lördagstema Citat # 1 / Inspiratör Marie i Skrifvarstugan


Publicerat

i

Comments

9 responses to “Mellan raderna…”

 1. Steve Avatar

  Visst är det viktigt att väl ta vara på den där enda resan och stanna upp ibland och lukta på blommorna.
  Det är magiska bilder du bjuder på. Snacka om fint besök på terrassen.

 2. bpz3 Avatar

  Oh my God! Magiskt är ordet. Steve sa det klockrent! Vilken fantastisk fotograf du är! Jag menar insekter ser man ju aldrig sååååå nära som du visar dom. Å den där baggen ser ju ut som ett guldsmycke. Otroligt! Å fjärilen har ju päls, något man inte heller ser när den flyger förbi! Å jag har då heller aldrig lyckats med att fota en då de alltid lyfter innan jag kan knäppa.

  Å citatet är sååååå sann. Ett nytt tema eller? Såg det nämligen på en annan blogg också. Skoj om man kan citat. Å det kan du ju. Du har ju haft med några förut. Toppen! Ska kolla själv, alltid roligt med något nytt!

 3. BP Avatar

  Svar: Japp, det gör det fortfarande. 13,4 grader ute just nu och ihällande regn. Som tur är “lagrar” vår lägenhet den ynka värmen vi fått den här sommaren. Här inne visar termometern 22,9 grader. Tackar för det! Försöker tro på dig att augusti blir bättre. Jag menar augusti är ju sommarmånaden på “kontinenten” och Malta, medan Sverige stänger för semester under juli… Kram 🙂

 4. Hanna Avatar

  Läckert! Är själv inte så förtjust i småkryp och insekter, men de flesta som hittar till min balkong är getingar och på kvällen kommer myggen och de där otäcka malarna som gärna tränger sig oinbjudna in i lägenheten. Fjärilar har jag aldrig träffat någon på balkongen, men skulle gärna göra det. Bilden är ju så skarp så man kan sträcka fram handen och klappa fjärilen på ryggen, himla fint du. Citaten är ju klockrena, det är ju så det är 🙂 Önskar dig en fin söndag.

 5. BP Avatar

  Svar: Hahaha! Du har verkligen motionerat dina hjärnceller vad gäller min “konst” i föregående inlägget. Å du ska få din länk. Jag menar tre kommentarer och en sådan tankeverksamhet måste ju faktiskt belönas 🙂 Du är härlig Anita!

  Å dina tankar var ju helt rätt om man säger så. Men det var faktiskt ketchup och senap “spill” som hade sprutat ur dessa plastcontainrar som hänger vid korvstånden. Å att senapsspillet var tvåfärgat berodde på att den ena senapen var s k starksenap, medan den andra var den vanliga. Å nej, jag äter ju inte korv om jag kan undvika det, så jag köpte ingen.

 6. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Underbara bilder 🙂 och härliga färger vi har haft dåligt med insekter här i år.
  Tomatplantorna ger ingen skörd likadant med gurka o äpplen man blir lite sur faktiskt.
  Ja du det gäller att göra det bästa av resan även om det är motigt ibland.
  Ha en riktigt underbar kväll 🙂
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/07/26/11147522-helgbilden/

 7. Susjos Avatar

  Så fina foton!!! Så fort man kommer in på din blogg så njuter jag av färgerna och de otroligt vackra bilderna!!! ..å tänker förstås på sonen som ju finns där i din närhet! Idag är det visst något musikevent han är på ? “La belle Musique” på Café del Mar?….
  Och ditt citat idag..så tänkvärt, det gäller att stanna upp och njuta här och nu! Kram!

 8. Stare Ström Avatar

  Jättefina bilder! Tycker inte alls att det är nödvändigt med full skärpa. Det är så lätt att bilden blir död då, om du förstår vad jag menar.

  svar: så kul att du känner till Kullaberg!

 9. Marie i Skrifvarstugan Avatar

  Trevligt att du deltar i Lördagstemat – citat hos mig. Verkliga bra citat som är tänkvärda. Till det har du så fina bilder. Härligt !
  Jag länkar tillbaks till din blogg från min.
  Ha en bra Måndag !

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: