Tittut…

Ponny 3Tänkte att det kanske är dags att återgå till bloggen igen efter en tids frånvaro….

livet-ar-som-en-bok-PSP

…så då börjar jag härmed med mina nya kapitel.
Man vet ju aldrig hur många man har kvar att skriva…

Bilden är från år 2011 och inte av bästa kvalité. Har sänkt mina krav och börjat tänka om.
Vad som var viktigt igår är inte lika viktigt idag som då det mesta var så väldigt viktigt.

 

 

18 thoughts on “Tittut…

 1. Tittut på dig du! Har också haft ett längre uppehåll, skrev ett inlägg nu och går sen in på din blogg och ser att det är precis samma för dig. Tack för mail. Har inte orkat svara just nu, men uppskattar det mycket.
  Vi kanske skulle ha tagit en ridtur i alla fall 🙂 Får bli nästa gång du kommer till Sverige. Så skönt att du kan sänka kraven lite. Vad gör det om en bild är lite suddig eller så. Jag är precis lika glad ändå att få se dina bilder. Och visst är det så att man inte kan ändra det som varit men däremot verkligen påverka sin egen framtid. Du blir vad du tänker, är ett talesätt som faktiskt stämmer. Tänk positivt!! Fast det är inte alltid så lätt, jag vet. Ha en skön helg! Kram

  Like

  1. Ja Mia, vi skulle ha tagit den där ridturen. Tror det hade varit bra för oss båda då vi behövde något annat att tänka på och solen sken ju under hela söndagen. Hade varit väldigt roligt att träffa dig men nu blev det inte så…

   Like

 2. Jamen (säger jag för andra gången idag) – nu är ju inlägget tillbaka, tyvärr inte min kommentar. Å bara för att det är DU ska jag tänka på vad jag skrev i förra kommentaren 😉

  Jamen började jag nämligen förra kommentaren med för att uttrycka min glädje att du är tillbaka i “rätt” forum, där både dina bilder OCH dina fina texter kommer betydligt mera till sin rätt. Japp!!!

  Alltså att tänka mig dig ridande en häst är … otippat. Bilden är hur söt som helst, men jag trodde aldrig att du skulle vara sååååå modig. Med andra ord – en fördom från min sida. Alltså bara för att jag aldrig skulle våga sätta mig på en häst betyder ju inte att du inte ska göra det. Ooooops – skärpning BP 😉

  Åsså gillar jag dina kloka ord. Du vet igår är historia. Å den kan vi inte ändra på även om vi ibland gärna skulle vilja.

  Å viktigt är väldigt relativt – där gäller det att prioritera. Å det vet jag att du är mycket duktig på – att prioritera alltså!

  Välkommen tillbaka! KRAM!!!!

  Like

 3. Välkommen åter!
  Som alltid bjuder du på kloka ord. Ibland är man bara tvungen att börja ett nytt kapitel om man vill fortsätta att vara med.Inledningen på ett nytt kapitel kan vara lite stapplande, men när man vässat pennan några gånger så sitter även de nya orden där.

  Like

 4. Glad att se dig här igen, hoppades se dig i Stockholm när du var där. Men det blir fler chanser, fler sidor att skriva, fler blad att vända. Förhoppningsvis.
  Kram!

  Like

  1. Tack Anni ! Hade väldigt många planer innan Stockholmsbesöket men dessvärre blev bara det jag var tvungen att göra gjort. Det blir inte alltid som man tänkt sig trots en inneboende förmåga att kunna styra så mycket själv. Tappade tydligen helt den förmågan och har ännu inte hittat den..

   Like

 5. Välkommen tillbaka! Hoppas du har ork att vara med oss på bloggen, det är tomt utan dig! Klokt av dig att sänka kraven lite, alla bilder måste inte vara perfekta. Huvudsaken är att du dyker upp, visar din bild och skriver några rader!
  Önskar dig en trevlig helg!

  Like

 6. Det är en fin bild av dig och hästen! Försöker också att börja med ett nytt kapitel men lätt är det inte för mig. Nu fick jag i alla fall en påminnelse genom ditt inlägg.
  Att sänka sina personliga krav är riktigt bra. Det blir bara stress som inte är bra för någon.
  Ha en trevlig söndag!

  Like

 7. Svar: Visste väl att du såg det som saknades. Du är suverän på det faktiskt 🙂 Maken valde bort lingonsylten. Han har en ursäkt då han är diabetiker. Men jag brukar också välja bort allt “sött” då jag inte klarar salt och sött tillsammans. Ja, egentligen äter jag knappt nå’t sött annars heller. Undantag cheesecake 😉

  Like

 8. Vilken härlig bild på dig och hästen, ser ut som om ni trivs riktigt bra tillsammans. Rider du fortfarande? Måste vara avslappnande och befriande att hoppa upp på hästryggen och ge sig iväg. Ja jag vet ju hur det är det här med att få soppatorsk i hjärnan så att säga. Säger det igen och igen, även till mig själv, att livet är inte perfekt, ingen människa är perfekt och det går inte att sträva efter perfektion hela tiden. Jag tycker att du har utvecklats enormt mycket i dina bilder på sista tiden, jag ser något som jag inte såg förut. Fortsätt så, du kan och du har en talang! Men gör allt efter vad du själv vill och har inspiration till. Ha det jättebäst! Kram

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s