27 replies to “3 Aftonsol (124/366)

 1. Här skulle jag gärna vilja sitta nu! Helt underbart! Inte en turist i närheten, inte fem plusgrader heller. Bara en fantastisk utsikt på ett varmt och skönt paradis. Helt underbart! Å eftersom det är fredag hoppas jag att jag också kan ta en vinare för att öka njutningen.

  En drömbild – dregel, dregel! Snart är ni “nästan” där igen!

  Liked by 1 person

 2. Underbart motiv! Den leder omedvetet rakt in i längtans oändlighet. Mycket vackert!
  @svar: pastellerna är gatukritor. Alla barns favorit på våren för att göra lite asfaltsgrafitti…

  Liked by 1 person

 3. Aftonsol av två bilder som har allt ! Vacker miljö, känslan av att vara i paradiset, vackra färger som aftonsolen ger, lugn, stillhet och ro. Gillar speglingarna på vattnet. Långt där ute till havs kan man ana en smal liten grå vågrät linje som en avskärmning, snyggt. Gillar också de små “tussarna” av moln på himlen. Bryggan i brunt med ett fint ljus på gör bilden än mer effektfull. Snyggt jobbat !

  Liked by 1 person

 4. Du fick också uppleva vacker aftonsol igår, lite olika solnedgångsbilder har vi, tycker dina bryggor är så vackra och tillför så mycket i dina bilder. Trevlig valborg till dej, hälsn. från Finland! 🙂

  Like

 5. Helt fantastiska bilder från en underbar plats! Där skulle man gärna vara 🙂 Såå vackert!
  Är det någon som kan använda en kamera, så är det du!
  Tusen tack till dig för alla snälla kommentarer … de värmer 🙂

  Liked by 1 person

 6. Vacker vinkel och ljuvliga färger!! Snyggt djup i bilden! Många vackra linjer från bryggorna!! Kan absolut tänka mig många soliga dagar på den där bryggan!!

  Like

 7. Ja, vad kan man säga… det är så stillsamt och vackert. Det ser ut som en perfekt plats för en romantisk resa. Älskar bryggorna som leder åt flera håll.

  Like

 8. Blev en liten paus för mig men nu har jag lite att ta igen. Många nya fina bilder hos dig. Denna i kvällssol är ju helt magisk! Och sköldpaddan är så söt!
  Vd roligt med en ny resa! Var bär det iväg denna gång?
  Eftersom min man reser så mycket ändå, så spelar det mig ingen roll om han är i Kina, Tyskland eller Göteborg, blir ju ingen större skillnad. Ikväll är han i Umeå 🙂 Men snart är det långhelg! Må så gott! Kram

  Like

 9. Nog för att jag alltid tyckt att du tar vackra foton och ofta kikar in hos dig för att få färgterapi, men det här tar nog nästan priset. WOW! Vilken resa ni måste ha varit på, det ser sådär helt obeskrivligt drömlikt fantastiskt ut! Jag borde såklart kommentera överallt här hos dig, men jag blir alldeles tagen och matt av allt det vackra.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star