201 Mötesplats (127/366)

IMG_2521-1För de som bor på Lankayan är den här byggnaden den centrala punkten där man träffas. Det är här vi äter, umgås och med lite tur kan bli
uppkopplade på nätet. Eftersom ön är så liten har man valt att uttnyttja havet och bygga pålar i vattnet för att på så sätt skapa mer utrymme.

2016_grön

22 replies to “201 Mötesplats (127/366)

 1. En vacker mötesplats! Jag kan tänka mig att man lär känna varandra ganska snabbt på en sådan plats. Tack för att du visat oss dina vackra, exotiska bilder och berättat om allt spännande och även viktigt som ni varit med om.

  Like

 2. Någon vackrare mötesplats lär man nog aldrig hitta 🙂 Jag säger bara wow…. !!!! En riktigt vacker byggnad ute i vattnet. Garanterat med havsutsikt när man besöker mötesplatsen. Underbart varierande blåa toner som du fått med i bilden. Väldigt vackert med kontrasten av mötesplatsen och den blå vattnet. Ljuset i bilden är otroligt fint. Jag kommer direkt till mötesplatsen och stannar där ett bra tag 😉

  Like

 3. En så otroligt vacker mötesplats. Tycker det var en suverän idé att bygga huset på pålar. Att mötas omgiven av lugnande vatten måste vara en helt suverän känsla.

  Like

 4. Sämre mötesplats kam man ju tänka sig 🙂 Ser underbart ut. Snyggt fångat. Föredrar den andra bilden, utan grindarna som stör mig lite 🙂 Snyggt centrerad komposition med den långa bryggan som ger djup i bilden.

  Liked by 1 person

 5. Har du kollat med stället om de behöver en ny reklambild? 😉 Jag tycker den är så fint komponerad och gillar både djup och färger. Skulle vilja åka dit du varit NU!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star