260 Semesterminnen (180/366)

IMG_5894-PSNu är resan på Borneo slut för den här gången och vi är tillbaka till vardagen på Malta.
Har väldigt fina semesterminnen i bagaget och många intryck att smälta.

Vad minns jag som det bästa ? Den tropiska vackra naturen, den kryddiga goda maten, alla vänliga människor vi mött och sist men inte minst alla fantastiska vilda djur som vi har haft turen att se under våra ufärder i regnskogen. Störst var nog ändå känslan av att åter igen få möta de så skygga och dessvärre utrotningshotade Orangutangerna och jag är väldigt glad över att jag lyckades fånga den här livfulla människoapan med kameran.

Allt det här tillsammans gör att det inte kommer att dröja länge innan det är dags att packa resväskan igen.
😀

2016_grön

18 replies to “260 Semesterminnen (180/366)

 1. Du har verkligen bjudit på underbara foton från er resa, jag förstår att det känns som mycket att smälta. Bilderna och dina texter om orangutangerna har berört mig mest. Jag är glad att vi numera betalar 200 kr per månad till WWF som faddrar för utrotningshotade djur. Det är alltid något. Fantastiskt fina bilder på orangutangerna, tänk om livet för dem kunde vara så sorglöst och enkelt som din första bild förmedlar. Den bilden är verkligen vacker.

  Liked by 1 person

 2. Du får nog vänta med att packa väskan tills foten blir bra, min har slutat jäklas, men ett stort blåmärke sitter under hålfoten. Justa bilder på släkten.
  Svante

  Liked by 1 person

 3. Ja, du har varit på en helt fantastisk resa och jag tackar än en gång för att jag fick åka snålskjuts med dig. Hoppas få se många fler bilder från resan och utflykterna. Å Orangutangerna är verkligen mäktiga och väldigt lik oss människor. Stort Grattis till dig som lyckades fånga dom på bild.
  Ha en riktigt Glad Midsommar nu!

  Liked by 1 person

 4. Så fascinerande bilder du har fångat på vår släkt 🙂 Hoppas verkligen att hjälporganisationer kan rädda och bevara detta djur. Båda dina bilder är så bra och du har fått in en fin bokeh i bilderna. Härligt ljus och härliga färger. Mkt snyggt. Gillas !
  Förstår du har mycket att smälta nu och mycket bilder att hålla rätt på och ordna till. Ser verkligen fram mot nästa fototema 🙂
  Jag vill passa på att önska dig en riktigt GLAD MIDSOMMAR ! Kram från Marie

  Liked by 1 person

 5. Det är härliga släktingar vi har. Och dom håller vi på att utrota. Obegripligt. Att dina fantastiska bilder får spridning är ett viktigt strå till stacken för deras överlevnad.

  Liked by 1 person

 6. Tack för alla fantastiska foton du har delat med dig av! Jag förstår att du är lycklig över de här bilderna på den fina orangutangen! Ett underbart semesterminne – såå läckert fångad med din kamera!

  Liked by 1 person

 7. Du har lagt upp så fina bilder från er resa och det är jag glad och tacksam över, det känns nästan som att bläddra i en resekatalog, fast ännu bättre. Jag förstår att orangutangerna kommer på första plats, det gör de även för mig, även om det är svårt att välja ut någon bland alla de vackra bilderna.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star