16 replies to “308 Tinnar och torn (184/366)

 1. Undrar om det är äkta guld på tornen. Formerna är ju nästan ortodox tycker jag. En läcker bild, perfekt till temat.

 2. Wow….vilken vacker moské ! Ditt val av bild på tinnar och torn var betydligt vackrare än tinnar och torn hos mig idag 🙂 Jag var ju också på lite sydligare brddgrader när jag fotade min bild men jag var på Öland 🙂 🙂
  Så vackert ljus på de vackra tornen som skimrar som verkligt guld mot den blå himlen. Underbart ! Fint komponerad genom att floden är i förgrunden och det blir vackert.

  Jag mailar dig om några dagar om WP som jag hade funderingar på 🙂 Kram från Marie och ha en skön kväll där nere i solen.

 3. Tinnar och torn, det gillar jag! En ståtlig byggnad i rosa färg med många guldinslag, kan inte bli bättre! Längtar till Asien när jag tittar på din läckra bild!
  Ha det bra på din ö!

 4. Åh vad härligt med så lång semesterresa! Nu behöver du nästan vila upp dig från semestern 🙂 Grattis på bröllopsdagen i efterskott. Hoppas ni hade en mysig dag tillsammans!
  Vi hade en lugn och mysig midsommar. Sonen mår bättre men är inte riktigt redo för stora firanden och mycket folk.
  Jag känner att min tid inte riktigt räcker till för bloggvärlden på det sättet jag vill. Har ju blivit så många man vill följa och nu när det är sommar och härligt väder är jag hellre ute än sitter vid datorn. Men jag kommer försöka hinna besöka er alla en gång i veckan i alla fall. Det är ju så många som man kommit nära genom denna bloggvärld, jättehärligt. Och du är den första av dem! Den första som jag fick en personlig känsla för, inte bara en kommentar. Och jag vill fortfarande gärna träffa dig någon gång i framtiden, antingen hemma i Sverige eller på Malta. Det blir Kanada för oss, du minns helt rätt. Vi åker i slutet av juli och blir borta i 3 v. Kommer hålla oss runt Calgary.
  Och angående kläderna, vi ska på Hobbit-fest nästa helg. Man ska klä ut sig till hobbit, alv, trollkarl eller vad man vill ur Sagan om ringen-filmerna. Jag har inte ens sett filmerna men har en expert i familjen. Sonen har t.o.m, varit nere vid Hobbit-byn på Nya Zeeland. Jag ska vara alv och mannen ska vara hobbit 🙂
  Dina bilder är helt fantastiska! Tycker på allvar att du borde kontakta en bildbyrå och sälja dina bilder. Ha det toppen nu så hörs vi snart igen! Stor varm kram till dig!!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star