14 replies to “61 Fiske (185/366)

  1. Omväxling förnöjer 🙂 Dessa “Malta-båtar” är en upplevelse för ögat att se. Klockrent tema. Gillar verkligen att du endast fotat halva delen av båten. Det blir liksom mer samlad bild och en väldigt fin, detaljerad närbild. Helt underbara färger överlag och jag gillar också att du fått med speglingarna bakom på vattenytan. Snyggt ! Bra jobbat !

    Like

  2. Måste säga att jag faktiskt saknat dina bilder från Malta ett tag nu, speciellt båtarna. Kan inte ens minnas när jag senast såg en sådan båt som ju är så karakteristisk för just Malta. Å nu kom den. Tack Anita. Dagens absolut vackraste bild att titta på:-)

    Liked by 1 person

  3. Jag är väldigt förtjust I dessa båtar. De gjorde stort intryck på mig när jag besökte Malta första gången, som sexåring. Gärna några bilder från Malta 🙂 jag som drömmer om en dykresa till Malta tycker det är underbartatt få uppleva Malta genom dina vackra bilder. 🙂

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star