17 replies to “106 Hybris (186/366)

 1. Fint fångat på personen som nog har lite hybris. Snyggt val att välja en så pass nära bild på personen. Han tycker väl han har rang kanske och är stilig 🙂 Mycket fina färger och ljus. Trevlig lösning på ett lite knepigt tema.

  Like

 2. Tror det eller inte, men jag fick faktiskt googla “hybris” för att komma ihåg vad ordet betyder. Ja, ja du känner ju till min IQ vid det här laget;-)
  Jag håller med EvaCarola – vilket svårt tema. Å du löste det som vanligt galant. Huvudbonaden och blicken visar verkligen en överdriven självuppskattning Å en sak till som jag (med min fantasi) upptäckte – det ser nästan ut som om han har en diamant piercat i den högra näsborren. Å då är hybrisen “fulländad”!

  Liked by 1 person

 3. Detta tema har jag inte lyckats tolka ännu, svårt men du har lyckats bra. När jag klickar på bilden kommer jag till hemsidan för 365 foton. Beror det på att du har med loggan?

  Liked by 1 person

 4. Snyggt porträtt på en person som onekligen ser lite mallig ut 🙂 Bra tolkat tema av dig – jag har inte kommit på hur jag ska lösa det än…

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star