17 thoughts on “106 Hybris (186/366)

 1. Fint fångat på personen som nog har lite hybris. Snyggt val att välja en så pass nära bild på personen. Han tycker väl han har rang kanske och är stilig 🙂 Mycket fina färger och ljus. Trevlig lösning på ett lite knepigt tema.

  Gilla

 2. Tror det eller inte, men jag fick faktiskt googla ”hybris” för att komma ihåg vad ordet betyder. Ja, ja du känner ju till min IQ vid det här laget;-)
  Jag håller med EvaCarola – vilket svårt tema. Å du löste det som vanligt galant. Huvudbonaden och blicken visar verkligen en överdriven självuppskattning Å en sak till som jag (med min fantasi) upptäckte – det ser nästan ut som om han har en diamant piercat i den högra näsborren. Å då är hybrisen ”fulländad”!

  Liked by 1 person

 3. Detta tema har jag inte lyckats tolka ännu, svårt men du har lyckats bra. När jag klickar på bilden kommer jag till hemsidan för 365 foton. Beror det på att du har med loggan?

  Liked by 1 person

 4. Snyggt porträtt på en person som onekligen ser lite mallig ut 🙂 Bra tolkat tema av dig – jag har inte kommit på hur jag ska lösa det än…

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s