124. I mörkret är alla katter grå (187/366)

Har aldrig riktigt förstått innebörden av det här temat men katten däruppe är grå och bör så vara även på natten. IMG_8820-1Den här är inte grå men eftersom ALLA enligt talesättet blir grå på natten får den också vara med.
😀

2016_grön

18 replies to “124. I mörkret är alla katter grå (187/366)

 1. Hur går det med foten, får du ta den med på promenader, eller måste du lämna den hemma. I värsta fall får du ta en jamare till kvällen.
  Svante

  Liked by 1 person

   1. Att gå på hälen ska väl inte vara så svårt, hade varit värre om du hade måst gå på tå hela tiden.
    Svante

    Like

 2. Det är ett ordspråk/ talesätt som betyder ungefär att vi alla, oavsett bakgrund och moraliska värderingar, oftast tar chansen att utnyttja situationen till vår egen fördel.

  Liked by 2 people

  1. Hehe..intressant ämne..för en kattägare..som jag..😊😋..I mörkret ser vi människor sämre och katterna ser bättre..än vi gör…jag tolkar ordspråket…vi ser alla lika(nande) ut när det är mörkt och då får vi vara mer vaksamma…så vi inte stöter ihop med nån som vill oss illa.. “lukta på den”…hur som helst fina bilder som vanligt..

   Liked by 1 person

 3. Jag löste det här knepiga temat med att fota en svart katt i halvmörker men inte blev den grå för det, den var fortfarande svart, hmm…. kneeeepigt 🙂 Oavsett betydelsen så blev det en katt iaf.

  Jag tycker du har letat upp fina små kissar att fota och verkar villiga att bli det också. Fint fångat båda bilderna fast på olika sätt.
  I morse mötte jag och vovven en svart katt och meddetsamma den såg oss så ställde den sig typ “skjuta-rygg-ställning”. Han såg beredd ut-Men min golden retriever är så cool så hon hetsar inte upp sig för en katt som skjuter rygg inte 🙂 Så jag stannade och fotade den medans den stod där beredd och min lilla lugna vovve stod snällt lugnt och stilla och bara tittade på den 🙂

  Liked by 2 people

 4. Har faktiskt aldrig hört det talessättet. Men du har lagt upp perfekta exempel på katter som skiljer sig åt, åtminstone i dagsljus!

  PS. Såg en kommentar att du får gå på hälen ett tag. Vad har du gjort med foten? DS.

  Like

 5. Efter att haft två grå katter (mina tidigare burmor) har vi ingen grå katt längre. Jag ville inte ha en katt i samma färg som någon av dem, de var så speciella att de ska få vara unika även färgmässigt i mitt minne…

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star