18 replies to “179 Lösning (191/366)

 1. Hahaha! Vilken underbar lösning på det temat. F*n vad du är bra på underbara och fyndiga lösningar på dessa teman. Är så otroligt stolt över dig Anita. Skulle aldrig kunna delta i denna utmaning.Tur är väl det – att jag är ingen fotobloggare;-) Kram!

 2. Ja tänk så populär den där selfiepinnen blivit 🙂 Har alltid tyckt de är ganska töntiga, men de är säkert bra också. Verkar himla kul med 365 foton 🙂

 3. Ja, det där är en bra “manick” 🙂 när armarna inte räcker till. Så trevlig lösning på ett lite knepigt tema. Härlig skärpa med likaledes ljus och färger samt mycket fint att du fått med en väldigt fin bokeh i bilden. Bra jobbat !

 4. En gång i tiden gällde det här med att “armarna inte räcker till” fiskare som skulle beskriva sin stora fångst 😉 Men nu gäller det ju faktiskt även smartphone-användare. Det ser man!

 5. Fiffig lösning av den fotograferande mobilanvändaren och fiffig temalösning av dig! Har bara tänkt på vätskor som lösningar men nu förstår jag att jag behöver tänka utanför boxen!

 6. Smart lösning både av dig och den som uppfann selfiepinnen! Toppenbild, ren och utan en massa onödiga detaljer – helt i min smak.
  Ha det bra på din ö! Här har vi svalt sommarväder med någon regnskur varje dag.

 7. Ha ha ha! Så fyndig lösning Anita!
  Kom att tänka på Storfiskarvalsen –
  “För när storfiskar’n talar om
  hur stora fiskar han får,
  ja, då så skarvar han som han vill
  då räcker armarna inte till.”

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star