120. I ett fönster (192/366)

IMG_4732-0-PS-Tänkte först redigera bort den flagnade färgen, måla fönsterkarmarna i vitt, ta bort rosten och snygga till fasaden.
Men ångrade mig och lät istället bilderna vara precis som de är, så som det ser ut idag, i ett fönster på Malta.

2016_grön

19 replies to “120. I ett fönster (192/366)

 1. Så bra att du inte redigerade. Den nötta och genuina är ändå bäst i vissa fall som i det här. En mycket läcker bild med dess fina färger . Gillar verkligen allt i bilden ! Fint med speglingarna av husfasaden som man kan ana i fönstrets glas. Tycker det var trevligt med en blomväxt på ena sidan av fönstret. Lite kul att man kan se ett kvinnoansikte i översta delen av bilden ovan växten. Bra jobbat !

  Like

 2. Nej, snälla! Tänk inte ens tanken att snygga till nånting 😀
  Tror jag tittar på dina bilder sist varje dag. Då stänger man av datorn med underbara färger på näthinnan och en supersnygg bild!

  Liked by 1 person

 3. Så fint att du inte redigerade bilden som du tänkte. Det är verkligen charmiga bilder och så fint med blomman som slingrar sig.

  Svar: Nej jag är inte i Amerika utan en generös sommarfirande amerikan bjöd in till stor festlighet i samband med 4 juli. Mycket folk, underhållning och picnic i parken.

  Liked by 1 person

 4. Det gjorde du rätt i, det är ju så snyggt! Just det flagnade, det rostiga och slitna som kontrast mot växtkraften blir ju fantastiskt fint. Och så blir jag imponerad, och peppad, av att du kan redigera på det sätt som du nämner. Själv håller jag mig till nivåer, kurvor, mättnad, kontrast, ja det var väl allt 😉 Jackie, vår tioåring har lärt mig :)) Men nu har jag faktiskt fått hem en tjock bok om att redigera i Photoshop, så nu skall jag försöka lära mig litet mer.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star